2777
2789
عنوان

شب اول قبر و عذاب قبر

356 بازدید | 40 پست

کسی می‌دونه واقعا چیه 

اولین چیزی که شنیدم این بود که انقد به جنازه فشار میاد که شیر مادر از زیر ناخناش میزنه بیرون(😐)

دومی میگن که وابستگی فرد به مال دنیا و اعضای خانوادشو اینا که باید ازشون دل بکنه میشه عذاب قبر 

کدومو قبول دارین من خودم دومی چون اگر اولی واقعی باشه بنظرم خدا مهربون نیس:/

با افتخار شیرازیم:)

من میگم عذابش کنار اومدن با شرایط جدید و دومی هستش

بحث همون دل کندن از دنیا و...

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

به نظرتون جهنم وجود دارع؟؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم ولی مامانم میگف هرچی تواین دنیابوده اونشب بایدجوابشوبدیم حتی راه رفتنامون

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خدا مهربونه خودمون با خودمون نامهربونیم وقتی راحت به هم تهمت میزنیم دروغ میگیم غیبت میکنیم اینا تاوان داره دیگه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

منم دومی شنیدم و قبول دارم فشار قبر همون جدا شدن روح از بدن هست و ربطی به داخل قبر بودن هم نداره مثلاً کسانی که جنازه جایی باشه یا مدفون باشه و ... عذاب قبر دارند همون لحظه جدا شدن روح از بدن هست که وابستگی ها سخت می‌کنه و البته بعضی از خصوصیات مثل اخلاق و ...

نمی‌دونم ولی مامانم میگف هرچی تواین دنیابوده اونشب بایدجوابشوبدیم حتی راه رفتنامون

میترسم بخاطر اینکه از مایع نجس تشکیل شدیمم عذابمون بدن😅😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
میترسم بخاطر اینکه از مایع نجس تشکیل شدیمم عذابمون بدن😅😅

کلاادم می‌ترسه ولی واس همه هس دیگ

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

هیچ کدوم. مرگو اشتباه توضیح دادن برات. مرگ مثل یه شمعی میمونه که آروم آروم خاموش میشه. درد نداره. و ...

واقعا من تجربه های نزدیک به مرگو تو ایرانیا و خارجیا دیدم مال خارجیا بهتر بود همشون وارد نور میشدن ولی ایرانیا همش گیس و گیس کشی بخصوص تو زندگی پس از زندگی یکی نبود بگه آره من رفتم بهشت یا چی:/

با افتخار شیرازیم:)

بنظرم خدا انقدرررررمهربونه که حد نداره نمی‌دونم شمام از اون معلم سختگیرا داشتین که خیلی سخت میگرفتن که خوب بخونین ولی در عین حال مهربون ترین بودن؟ من خدا رو اینطوری میشناسم همه سختیا برای سعادت و خوشبختی خودمه

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚