2777
2789
عنوان

خاطره دانشگاه یک

41 بازدید | 3 پست

اقا ما یک بار کراش زدیم(الان میرزن رو سرم که دانشگاه جایه درس خوندن هستن) حالاا، پسره الله وکیلی خیلی خوشگل بود، منم درس میخوندم به قران!! دیگه چشم رو این بود که یک بار یک پی دی اف فرستاده بودن برای کلاسایه متفرقه دانشگاه این بنده خدا پیام داد که اره  بچه ها من داخل این برنامه اسممو پیدا نمیکنم، منم سریع رفتم جواب داد کع اره اسم کاملتو بگو که من سرچ کنم پیدات کنم(مثلا نمیدونستم اسمش چیه!) اینم گفت که اسممو پیدا کنی واست دعا میکنم خلاصه رفتم داخله پی دی اف اسمشو پیدا کردم تا اومدم بفرست که اسمت هست تو لیست. دیدم دوستم فرستاده براش و نوشته (متوجه شدید محتاج دعا هستم 🙏) منم همینطوری موندم!!! این میدونستم من رو این کراشم!!!! الان واقعا واکنشتون چی بود به این کار لوس؟! 

امضا◕ᴗ◕

چ حسود

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

چ حسود

دوستتو میگم

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.