2777
2789
عنوان

همسایمون همش میاد خونم

1331 بازدید | 52 پست

سلام، اوایل گفتم چون طلاق گرفته شاید دنبال همدم و هم درده ولی بعد دیدم مثلا 9 شب میاد خونم تا 12 با دوس پسراش با تلفن حرف میزنه، چند بارم گفتم لطفا گوشیتو قطع کن چون حرفای ناجور میزد و منم بچه کوچیک دارم ترسیدم یاد بگیره، اثر نکرد، خونمون شخصی سازه 2طبقه هست، میاد میشینه تو پاگرد ما قهقهه میزنه ،میخنده با تلفن حرف میزنه، صداش مستقیم تو خونمونه، امروزم 3 بار اومد در زد، درو باز نکردم، چیکار کنم نیاد؟ با پدربزرگ و مادر بزرگش زندگی میکنه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

خب منم متاهلم، وقت ندارم همش با این صحبت کنم که، بار ها شده شوهرم آیفون رو زده بیاد خونه، اینم پا نشده بره، شوهرم رفته نشسته تو ماشین تا این بره بعد بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مستاجرید از اون خونه برید. اگه نه با مادربزرگش صحبت کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

میاد که پدربزرگ مادربزرگش بهش گیر ندن دیگه ! اصلا صلاح نیست زن مطلقه رو تو خونت راه بدی 

کلا موافق رفت و امد مجردا یا مطلقه ها با متاهلا نیستم 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
حواست باشه ها خراب نشه سر زندگیت.بگو عزیزم من زندگیم ساعت و برنامه داره اینجا پارک سر خیابون نیست

به قهقهه های تو راه پله چی بگم همین الان میخام بگم تو خونه نمیتونی حرف بزنی؟ 11 شبه خوابیدیم 

میاد که پدربزرگ مادربزرگش بهش گیر ندن دیگه ! اصلا صلاح نیست زن مطلقه رو تو خونت راه بدی کلا موافق رف ...

نه کلا مامان باباش جدا شدن از هم، با اینا از بچگی زندگی میکنه