2777
2789
عنوان

سریال وحشی واقعا خیلی خفنه

477 بازدید | 16 پست

بچه ها نمیتونم تا هفته بعد صبر کنم کمممممک 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان زندگی علی اشرف پروانه هستخیلی جالب تر میشه بعدا

کاشکی آخرشو تغییر بدن و واقعا آزاد شه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

من خوشم نمیاد از سریالش 

یه قسمت رو دیدم زیاد به نظرم جالب نیومد

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اوایل خیلی دوسش داشتم ولی بعد یمدتی که انقدر حاشیه اش زیاد شد اصلا ادامه اش ندادم دیگه یه درصدم بنظر ...

حاشیه چرا؟ توضیح بده

غمگینه؟

از نظر من خییییییییلی

اوایل خیلی دوسش داشتم ولی بعد یمدتی که انقدر حاشیه اش زیاد شد اصلا ادامه اش ندادم دیگه یه درصدم بنظر ...

چه حاشیه ای؟

تازه ۴ قسمتش اومده ها

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀