2777
2789
عنوان

میخوام برم اپیلاسیون

238 بازدید | 14 پست

روم نمیشه لخت شم کل بدنو بجز بیکینی میخوا برم روم نمیشه لخت شم شماعم اینجورین؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون پول رو برو لیزر هر دفعه

موی کرکی دارم میگن ضخیم تر میشه سینه و شکم و کمر و برم پاهارم برم بعدن میرم لیزر 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
منم اینطور بودم بری عادی میشه واست

تو ذهنم نمیگنجه🥲😂روم نمیشه هعیی

روزی ۳ ۴ ساعت تو سایت باش تضمینی بدون بازگشت

😂😂

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

برای اونجا خوب میندازن؟من میترسم الودگی باشه زیگیل و بیماری بگیرمموهای بدنم زیاد متنفرم از مو

من قبلا میرفتم دیگه نمیرم تحمل دردشو نداشتم بعد احساس میکردم موهای زیر پوستی دارم درمیارم

اونجارو ننداختم عزیزم

من قبلا میرفتم دیگه نمیرم تحمل دردشو نداشتم بعد احساس میکردم موهای زیر پوستی دارم درمیارماونجارو نند ...

اره من خودم انداختم برا بدنم موهای زیر پوستی میشه از یه طرف ادم نمیدونه چیکار کنه

لیز هگ نمیزاره شوهرم میگه سرطان زا و فلان و موندم چیکار کنم