2777
2789

آیا کسی که جای دولتی شاغله 

میتونه دانشگاه دولتی ارشدشو بخونه؟

کلاساتون چندروز در هفته است؟ چندشنبه‌ها؟ 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ترم اول واحد ها زیاد تره بعدش پروپوزال و پایان نامه ست زیاد حضوری نمیری دانشگاه

حداقل واحدی مه برا ارشد میشه برداشت چقدره دوستم؟

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

عزیزم بستگی داره چندواحد داشته باشی.

من ترم ۱و۲ ارشد هفته ای دو روز کلاس داشتم.

یکشنبه و دوشنبه.

ترم سوم هفته ای یک روز.

الانم ترم چهارمم دیگه درسا تموم شده مشغول پایان نامه ام.

بستگی به محل کارت هم داره.باید صحبت کنی هم با اساتید هم با محل کارت که ببینی باهات کنار میان یانه؟

من تازگیا مشغول به کار شدم

از طریق استعداد درخشان میخواستم برم ارشد بخونم ولی با اساتید که صحبت کردم و گفتم میخوام شاغل بشم راضی نمیشدن بعضی روزا سر ‌کلاساشون نرم و گفتن بعد سه جلسه حذف میکنیم (البته از ۵ تا استاد ۳ تاشون مخالفت کردن)

اگه دانشگاه خاصی مد نظرته باید بری با اساتیدش صحبت کنی ببینی راه  میان یا نه وگرنه درحالت عادی تایم کلاسا جوری نیست که یه فرد شاغل بتونه همشون رو بره

...
عزیزم بستگی داره چندواحد داشته باشی.من ترم ۱و۲ ارشد هفته ای دو روز کلاس داشتم.یکشنبه و دوشنبه.ترم سو ...

محل کار که فکر نکنم

توکل برخدا و لطف اساتید

واقعا ممنونم بابت توضیح کامل و جامعت عزیزم

من تازگیا مشغول به کار شدماز طریق استعداد درخشان میخواستم برم ارشد بخونم ولی با اساتید که صحبت کردم ...

دانشگاهش خیلی برام مهمه 

نمیدونم چی پیش بیاد

توکل برخدا