🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا خیلی کار خوبی کردی اونجا خونه خودش ک نیست دلش بسوزه منم مادرم جابجاشد خدا لعنت کنه مستجر قبلی انقدر اشغال ریخته بود ۴ ۵ بار هی فنر زدن تا یکم بهتر شد نوار بهداشتیم انداخته بود دستشویی
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
چون سن دختره کمه تازه عروسه گفتم تذکر بدمیبارم بهش گفتم خونه رو همینجوری ک تحویل دادیم ، تحویل بدید ...
وای خیلی سلیطست مطمئنم باهاش به مشکل برمیخورین فردا هرکاریم کرد با سلیطه بازی و زبون بازی از زیرش در میره بزار بهش بربخوره هرچقدر دوست داری تذکر بده اینجور خانما خیلی پروعن جایی هم خراب کنه با زبون از زیرش درمیره
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید