2777
2789

خب حرفتون توهین به شعور اون بنده خدا بوده

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی ینی دهنمو دوخت؟

ن

یعنی خدایی کارت خیلی چیپ بوده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب ما قبلا یه مستاجر داشتیم همیشه لوبیارو می‌شست میرف تو جوب

بره

خودش هم لوله رو باز میکنه دیگه

مستاجر به اندازه کافی فشار روش هست شما دیگه با تذکرات تون سختترش نکنید🌷

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ینی چی ینی دهنمو دوخت؟

نه جانم دهن خودم بود 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اتفاقا خیلی کار خوبی کردی اونجا خونه خودش ک نیست دلش بسوزه منم مادرم جابجاشد خدا لعنت کنه مستجر قبلی انقدر اشغال ریخته بود ۴ ۵ بار هی فنر زدن تا یکم بهتر شد نوار بهداشتیم انداخته بود دستشویی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اتفاقا خیلی کار خوبی کردی اونجا خونه خودش ک نیست دلش بسوزه منم مادرم جابجاشد خدا لعنت کنه مستجر قبلی ...

چون سن دختره کمه تازه عروسه گفتم تذکر بدم

یبارم بهش گفتم خونه رو همینجوری ک تحویل دادیم ، تحویل بدید برگشت گفت از فلان جا و فلان جا ک کهنه شده عکس میگیرم همینجوری تحویلت میدم

چون سن دختره کمه تازه عروسه گفتم تذکر بدمیبارم بهش گفتم خونه رو همینجوری ک تحویل دادیم ، تحویل بدید ...

وای خیلی سلیطست مطمئنم باهاش به مشکل برمیخورین فردا هرکاریم کرد با سلیطه بازی و زبون بازی از زیرش در میره بزار بهش بربخوره هرچقدر دوست داری تذکر بده اینجور خانما خیلی پروعن جایی هم خراب کنه با زبون از زیرش درمیره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
حرف بی ربط نزده

خیلی هم بی ربطه 

چون روز اول خودش خونه رو دید و پسند کرده 

من حق دارم بگم ب خونه خسارت وارد نکنن 

چون مستاجر باید از خونه استفاده درست کنه نه اینک خراب کنه