2777
2789

دوستااان من نزدیک ۱۲ روز پیش ی توله سگ تقریبا ۲ ۳ ماهه از رو پله افتاد پنجش کشیده شد رو پام ی رد قرمزی موند بعد از ۱ روزم محو شد ولی از همون روز بدون زخم خاصی اون قسمت پام انگار بعضی وقتا سوزن سوزن میشه نمیدونم چرا و منم سهل انگاری کردم بعد از ۱۲ روز واکسن هاری زدم حالا نمیدونم چی میشه خیلی استرس دارممم سگاهم فعلا سالمن مادرشون هم سالمه

نگرانی ات بی مورده

هیچ مشکلی پیش نمیاد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اگه واکسن هاری رو زدی، نیازی به نگرانی نیست. این حالت سوزن سوزن شدن ممکنه بخاطر فشار یا آسیب باشه که بعد از افتادن سگ روی پات پیش اومده. اگه علائم خاص دیگه‌ای نداشتی، احتمالاً مشکلی نیست. با این حال، همیشه بهتره که به حالت پا توجه کنی و اگه احساس کردی چیزی جدی هست، مراجعه به پزشک می‌تونه برات مطمئن‌تر باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو سرگرم کن بهش فکر نکن منم چن بار گربه بهم پنجه زد میترسیدم ک مریضی بگیرم ولی چیزیم نشد چن سالم ...

خیلیا میگن اینجوری شده حتی واکسنم نزدن.

من چون هم بدشانسم هم واکسنو دیر زدم یخورده ترس دارم مرسی از دلگرمیت🥲🫶🏻

سلام خوب هستید ؟ داخل یه تاپیک که راجب وسواس فکری بود نظرتون رو خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم ، مدت زیادی هم درگیرش بودم تا با یه مشاور خوب اشنا شدم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4