بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای خدا منو بردین به حال و هوای دوران دانشجویی. من به دوست داشتم که بهش کامل اعتماد داشتم خودم پسره رو نگاه نمیکردم به دوستم میسپردم نگاه کنه ببینه پسره نگام میکنه؟
اولین بار کلاس هفتم بودم اشنا شدیم با یه سلام علیک ساده باهم همو خیلی دوست داشتیم من ک خیلیی دوسش داشتم از یه طرف دلم نمیخاست با کسی حرف بزنه دلم میخاست با خودم فقط حرف بزنه چون حسودیم میشد فک میکردم به اون یکیا بیشتر اهمیت میده هی بش میگفتم زهرا پیش این نرو با اون خرف نزن ولی اخر کفری شد قهر کرد باهام منم از اون موقع هرشب به خاطرش گریه میکنم واقعا دوسش داشتم اندازه خواهر الان با یه نفر دیگه دوسته و با هم خیلییی هوبن تو کلاس عذاب میکشم اینارو میبینم اشتی هم نمیکنه
عزیزم وقتی سلام داده جواب ندادی انتظار داری چی کار کنه؟ اونم آدمه شخصیت داره
چون با اون یکی دختره صمیمی شده بود برای همین دلخور بودم ولی الان همش میگم چرا مگه رابطه ای هس که بهم تعهد داشته باشه ولی از یطرف میگم چطور من بخاطرش با هیچ پسره دیگه ای حتی حرف نمیزنم همین باعث میشه فاصله بگیرم و سرد تر بشم