اون ازبابام که دختردوست نداره و همیشه ظلم کرد و فرق گذاشتن ازبرادرام که خیر که هیچ فقط شرشون رسید و ازشوهرکه چی بگم واقعاگناه من چیه ...گناه امثال من چیه من خواهرام ... کاش هیچ وقت بدنیا نیومده بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر نمیزاره کسب و کار خونگی راه بندازی؟ مثلا سبزی سرخ کردن ترشی انداختن و... یا کیک خونگی و ... یا ...
نمیزاره بابا کلفت دست به سینه میخواد خونه همیشه مرتب باشه غذاش آماده باشه..همیشه خدا غرمیزنه و نق میزنه بهونه هم نداره برای چیزایی که اتفاق نیفتاده غرمیزنه😭😭😭😭
تو دختر خوب و خوش قلبی هستی اونایی که اینطوری هستند مردای بد سر راهشون قرار میگیرن نمیدونم دلیلش چی ...
مرد چیه همشون نامردن...بابام مثلا میدونه نیازبه پول دارم برای درمان اما ی بارنگفت حداقل پول ویزیتو نگران نباش...اما میلیونی خرج پسرش میکنه برای اینکه فلان کشور بره تفریح با زنش خوش بگذرونه..بابام هرچقدربرای من وخواهرام پدری نکرد همه رو برای عروسش جبران کرد
عزیزم نگو نمیشه هرچیزی یه راهی داره بالاخره یمدت جوری باش که اون میخاد نرمش کن درگوشش بخون شاید راضی ...
امتحان کردم کلا به همت کاراوحرفای ننه باباش هیچ اعتمادی بهم نداره دوما اصلا باهام حرف نمیزنه و اجازه نمیده هم حرف بزنم تا شروع کنم به حرف زدم دعوا راه میندازه داد وبیداد...