2777
2789
 اگه منطقی عمل کنم که باید خونه بمونم تا یکی بیاد سراغم  بشه ازدواج سنتی  یا تو ...

هیچ اشکالی نداره شما شروع کننده باشی...توی عرف ما اینجوریه که پسر باید اول درخواست بده...دختر هم میتونه اول درخواست بده...فقط باید بدونی اونم تو رو دوست داره یا نه..باید  از رفتارش اینو بفهمی...حساب کن یک عمر زندگیه...به خاطر همینه میگم احساسی عمل نکن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ اشکالی نداره شما شروع کننده باشی...توی عرف ما اینجوریه که پسر باید اول درخواست بده...دختر هم میت ...

نمیدونم 

هیچی نمیدونم  از اون .. 

درست مث پسری که عاشق دختری میشه بدون اینکه بدونه دوسش داره یا نه ....

کاشکی بگی من دوس دارم بخونم

حال ندارم😓 خیلی پرفراز ونشیبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
 نمیدونم  هیچی نمیدونم  از اون ..  درست مث پسری که عاشق دختری میشه بدون اینک ...

دوستش داری یا ازش خوشت میاد و فکر میکنه مورد خوبیه ؟ 

این دوتا مساله هست 

اگر ازش خوشت میاد ارزش رفتن به جنگ یه فرهنگ را نداره چون قطعا بازم افرادی پیدا میشن که ازشون خوشت بیاد اگر تمام ملاکهاتو داره و بهشم علاقه شدییید داری اون فرق داره 

همین طرز تفکر که گفتم همینه 

حالا ازدواج سنتی چشه 

من خیلیا رو میشناسم با ازدواج سنتی حدود دوسه ماه خواستگاری و صحبت و مشاوره بعدشم عقد 

خیلیم خوشبختن 

طرز تفکر اگر قراره مث فیلما بشه خییییلی جای بحث داره

یارب نظر تو برنگردد...