2777
2789

شما هم اگه دلتون راضیه به نیت مشکل من یک صلوات هدیه کنید به خانم ام البنین «س» 

اجرتون با اقا ابوالفضل العباس«ع» 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن مهر ماه دانشجو حقوق شم

چشم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

اوضاع همه چیم داغونه...دعا کن واسم

چشم عزیزم 

انشاالله حاجت روا شی عزیزم5 تا صلوات فرستادمبرام دعا کن

ممنون همچنین عزیزم 

باشه چشم

التماس دعادعا کن بهم برگردیم با همه ناممکن هاشزندگیمون به بچم ببخشه خدا

چشم خواهرم

الهی بزودی دلت شاد بشه

توروخدا دعام کن ..تو دلیم تهدید ب زایمان زودرسه ک خطرناکه الان😔😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏