2777
2789

اگه دخترت تو سن بلوغی به عنوان یک نوجوان می‌خوام بهت بگم مادر عزیز گوشی دخترت رو چک کن همیشه حتی جلوی روی خودش بغلش کن زیادددد از بچه نوزاد هم بیشتر باهاش بیرون برو آزادی بیش از اندازه و بیرون رفتن گاه و بی گاه رو نده بدون کجا و با کی می‌ره آنقدر بهش احساس صمیمیت بده که هرچی تو فکرشم بهت بگه این نسل دارم به عنوان یک دختر نوجوان بهت میگم خیلی مراقبت میخواد لج دعوا کتک فقط داغونش میکنه

دختری از جنس دریا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه شما هیچوقت جای اون بچه نبودی که بهش احساس اضافی بودن احساس مستقل نبودن احساس بچه بودن و از همه بدتر دروغگو بودن رو بهش یاد میدن خواهشا هرچیزی رو به اندازه این سخت گیری هایی که آینده ماهارو خراب کردن رو رواج ندین یک سری ترسو و دروغگو فقط تحویل جامعه میدیم و بس.

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

مادرای عزیزم اگه به فکر دختری بدون به همون پسر خاله و دایی که میگی اشکال نداره فقط حرف میزنن حس داره شاید هم باهم تو رابطه و رل باشن به پشه نر هم دخترت حس داره و جذبش میشه مراقبش باش نزار درگیر رابطه های دوهزاری بشه اگه باباش دعواش شد تو بگیرش بغل می‌دونم بزرگ شده ولی به جون خودت از نوزاد بچه تره دیدی میگه دوستم اومده می‌خوام برم باهاش بیرون زنگ بزن دوستش تا جد و آبادش رو نفهمیدی نزار بره بیرون با اون دختره عین یک دوست باش براش نه مادر آنقدر گیر نده بهش به جاش بگو عشق دلم چی کار می‌کنه دخی من کجا می‌ره دخی قشنگیه گوشیش رو نامیده مامان نگاه کنم هویییییی دختر بیا پیش مامان باهم فیلم ببینیم از هر واژه ای پر از محبت دریغ نکن هرروز بغلش کن بزار لوس بشه تو بغل تو خودش رو لوس کنه بهتر از بغل عوضی های بیرونه همه پسر ها براش جذاب میان نزار به راه بد کشیده بشه

دختری از جنس دریا