2777
2789
عنوان

چرا بچهای بیش فعال درس نمی خونن چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 172 پست
بابا اصلا ربطی به این چیزا نداره من خودم پیش فعال بودم خیلیییییییی از نوع بالا اما هرکاری و دوس داشت ...

با این حال مدیربت کردن یه بچه عادی راحت تره تازه پسرا کلا درس خون نیستن دیگه اگه بیش فعالم باشن که هیچی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عذابی فقط منو حرص میده میگه نمی خونم هر کاری می خوای بکن

شما مگه تو بدن بچه هستی میدونی چی میکشه؟

نشستن تو کلاس واسه این بچه ها مثل بودن تو جهنمه چون کلافه میشن

شما بچه رو راهنمایی کن اما بدون بچه مقصر نیست کار خداست

شلخته بی نظم بی مسیولیت بددهن دستش وله کتک میزنه😭😭😭😭😭😭دیوونه شدممم.بدخط کثیف املاش صفرررر. خدا ...

دقیقا شرایط پسرمن سیدو رو بیستو سه میبینه املا صفر 

بابا اصلا ربطی به این چیزا نداره من خودم پیش فعال بودم خیلیییییییی از نوع بالا اما هرکاری و دوس داشت ...

۴ نوع بیش فعال داریم.‌پسر من و اسی از نوع بدترینه. بیش فعالی نقص توجه و تمرکز

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شما مگه تو بدن بچه هستی میدونی چی میکشه؟نشستن تو کلاس واسه این بچه ها مثل بودن تو جهنمه چون کلافه می ...

باشه میدونم مقصر نیست ولی تلاش نمیکنه هیچی فقط پرخاش میکنه و برادرش کتک میزنه 

یک سال دارو میخوره رسیپریدون و

شاید دوز دارو کمه

نوع دارو مناسب نیست

تداخل دارویی یا مصرف نامنظم

با متخصص صحبت کن

رژیم غذایی مناسب داشته باشه

به هر حال ADHD یک اختلال مزمنه و درمان قطعی نداره

دقیقا شرایط پسرمن سیدو رو بیستو سه میبینه املا صفر

من میدونم چی میکشی. فقط امثال ما، همدیگه رو درک میکنیم.خواهرمم حتی درکم نمیکنه و نمیفهمه چه عذابی میکشم.چرا افسردم و چرا ناامیدم و به مرگ فکر میکنم. شوهرمم نمیفهمه.چون مدام سرکاره😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با این حال مدیربت کردن یه بچه عادی راحت تره تازه پسرا کلا درس خون نیستن دیگه اگه بیش فعالم باشن که ه ...

اخه اینه که من‌به مرز خودکشی رسوندم هرچی تلاش میکنم جواب عکس میگیرم

اخه دوتا معلم خص‌صی براش گرفتم ریاضی شده هشت چرا اخه

اخه😂😂😂😂😂😂😂😂

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من میدونم چی میکشی. فقط امثال ما، همدیگه رو درک میکنیم.خواهرمم حتی درکم نمیکنه و نمیفهمه چه عذابی می ...

به خدا اگر واسه حرف مردم نبود خودکشی میکردم چون اظطراب شدید داره شلختع بی مسعولیت دروغ میگه 

خب تمرکز براش سخته دیگه

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍