بابا اصلا ربطی به این چیزا نداره من خودم پیش فعال بودم خیلیییییییی از نوع بالا اما هرکاری و دوس داشت ...
با این حال مدیربت کردن یه بچه عادی راحت تره تازه پسرا کلا درس خون نیستن دیگه اگه بیش فعالم باشن که هیچی
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا شرایط پسرمن سیدو رو بیستو سه میبینه املا صفر
من میدونم چی میکشی. فقط امثال ما، همدیگه رو درک میکنیم.خواهرمم حتی درکم نمیکنه و نمیفهمه چه عذابی میکشم.چرا افسردم و چرا ناامیدم و به مرگ فکر میکنم. شوهرمم نمیفهمه.چون مدام سرکاره😭
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍