2777
2789
عنوان

چرا بچهای بیش فعال درس نمی خونن چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 172 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌های بیش‌فعال یا مبتلا به اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD) ممکن است به دلایل مختلفی مانند مشکلات تمرکز، impulsivity (عدم کنترل بر روی رفتارها) و ناتوانی در حفظ توجه به مدت طولانی، نتوانند مانند سایر بچه‌ها درس بخوانند. این مشکلات می‌تواند باعث شود که آن‌ها در محیط‌های آموزشی دچار چالش شوند و نتوانند به خوبی از عهده‌ی فعالیت‌های درسی برآیند.

برخی از دلایل شامل موارد زیر هستند:

1. مشکلات تمرکز: بچه‌های بیش‌فعال ممکن است در حفظ توجه خود در طول کلاس یا هنگام مطالعه مشکل داشته باشند.

2. تحریک‌پذیری: آنها ممکن است به راحتی حواسشان پرت شود و نتوانند بر روی یک موضوع خاص متمرکز شوند.

3. عدم توانایی در سازماندهی: این کودکان ممکن است در برنامه‌ریزی و سازماندهی زمان و وظایف خود دچار مشکل باشند.

4. احساس خستگی: درس‌های تکراری و یکنواخت ممکن است برای آن‌ها خسته‌کننده باشد و انگیزه‌ی لازم برای مطالعه را از دست بدهند.

5. استرس و اضطراب: برخی از بچه‌های بیش‌فعال ممکن است به دلیل فشارهای اجتماعی یا تحصیلی دچار اضطراب شوند که می‌تواند بر عملکرد تحصیلی آن‌ها تأثیر بگذارد.

برای کمک به این بچه‌ها، والدین و معلمان می‌توانند از روش‌های آموزشی خاص، محیط‌های یادگیری مناسب و مشاوره‌های تخصصی استفاده کنند تا بتوانند به بهبود عملکرد تحصیلی آن‌ها کمک کنند.

*هوش مصنوعی*

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چطوری

از همون ۱۴ سالگی فرستادیمش بره تو بازار کار و حسابی کاسب بود 

هر شغلی بگی این رفت هزاربار تجربه کسب کرد

الان دیگه مهاجرت کرده رفته دبی

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

دست خودش نیست نمیتونه رو درس تمرکز کنه یه مدت دارو بخوره با یه روانشناسم مشورت کن تا بگه با چه روشی ...

بابا اصلا ربطی به این چیزا نداره من خودم پیش فعال بودم خیلیییییییی از نوع بالا اما هرکاری و دوس داشتم میکردم بچه درس دوس نداره 

سه سال تمام راهی دنیارو رفتم به خودکشی رسیدم

ولش کن اگه درس نمیخونه حرص نخور بجاش یه کارتونی آموزشی چیزی بزار تفریحی ببینه نمیدونم باهاش بازی کن یاهرچی ولی خودتو اذیت نکن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

منم همینطورم 

تا دوازدهم مدرسه نمونه درس میخوندم بعدش نمیدونم چه اتفاقی افتاد دیگه نمیتونم درس بخونم ۲ساله...روانپزشک برام ریتالین و ویاس نوشته 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊