2777
2789
عنوان

بازوی نوزاد

70 بازدید | 6 پست

دقیقا جایی ک  موقع تولد روی بازو واکسن زده قرمز شده انگار پشه نیش زده ولی زیرش مثل تیله حس میشه متورمه؟

همون جای نیش حشره ست؟چی کارکنم

الان یک ماهشه تازه یک روزه اینجوری شده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

جای واکسنه طوری نیست دستش نزن اصلا

آخه الان یک ماهشه 

واکسن رو یک ماه پیش بهش زدن 

این از دیروز اینجوری شده 

زیرش تیله شده متورم دست میزنم یه چیزی مثل تیله حس میشه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه الان یک ماهشه واکسن رو یک ماه پیش بهش زدن این از دیروز اینجوری شده زیرش تیله شده متورم دست میزنم ...

دختر من تا ۵ ماهگیش بود اون کم کم از بین رف . دستش نزن . فقط حمام میری اب بگیر روشو

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دختر منم اونجوری بود گفته بودن دست نزنیم تا از بیمارستان اومدیم مادر شوهر بچه رو برد حموم براش لیف کشید افتاد روی زخمش جاش موند ولی برا خودم اصلا جای واکسن ندارم نه

آخه الان یک ماهشه واکسن رو یک ماه پیش بهش زدن این از دیروز اینجوری شده زیرش تیله شده متورم دست میزنم ...

طوری نیست قبلا هم بوده الان به سطح پوست نزدیک تر شده حس میشه

همتا اسم خـودمه♥