2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر ساکت باشع؟؟؟؟؟از یه حدی به بعد دیگه نمیشه تو قبول می‌کنی خانواده زنت ،بخاطر مریضی روانی که دارن ...

نمیدونم چی بگم ولی در هر شرایطی باید از حقت دفاع کنی نباید سکوت کرد

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

چرا وقتی خیلی واضح خواهر و مادر و حتی فامیل به تحریک خواهر و مادرتون زنتون رو توهین و اهانت می‌کنه و ...

بنده مجردم ولی چیزی که فرمودید رو زیاد دیدم.
آقا باید کمی پخته باشه، همیشه این اتفاقات رخ می ده. بنده کسی رو می شناسم که خوب این مسائل رو توی زندگیش مدیریت می کنه.
مثلا خواهرش یا مادرش چیزی به خانمش می گن. اگر مستقیما به خواهر یا مادرش چیزی بگه، مثل ریختن بنزین روی آتیش هست. در عوض با خانمش هماهنگ می کنه که چیزی بهشون جواب ندهند. بعد از چند ماه، کم کم آزار از سمت خواهر و مادر کم میشه. ولی خب خانم بایستی کمی سعه صدر داشته باشه. این که آدم حرفی رو بشنوه ولی واکنشی نشون نده، کار ساده ای نیست.
اما بدتر از همه ی این ها این هست که با خواهر و مادرش یک طرف بروند و با خانمش دعوا کنه. حتی اگر خانم مقصر باشه، اصلا وجه خوبی نداره که دعوا را از کسی دیگه بگیری و سر خانمت خالی کنی.
بله ممکن هست خانم اشتباهی کنه، مثلا به نظر خودش صحبت در مورد یک موضوعی، موردی نداره ولی مادر شوهرش روی اوون موضوع حساس هست. خب مادر شوهر عصبانی ممکنه بشه و الی آخر. شوهر بایستی این رو مدیریت کنه. برای زندگی خودش بهتر هست.

چقدر ساکت باشع؟؟؟؟؟از یه حدی به بعد دیگه نمیشه تو قبول می‌کنی خانواده زنت ،بخاطر مریضی روانی که دارن ...

حق با شماست. این رو قبول دارید که جایگاه مادر رو هیچ کس روی زمین نمی تونه پر کنه. اگر مادر بخواهد از جایگاهش سو استفاده کنه، واقعا عروس خانم شانسی در مقابل جایگاه مادر نداره. اما آقایون مظلوم بودن و آروم بودن خانم ها براشون خیلی جذابه. اگر همیشه عروس خانم بدون اینکه تلخی کنه، این موضوع را رد کنه، به مرور توی دل شوهرش طوری جا می کنه که حرف کسی دیگه روش تاثیری نداره. البته باز هم عرض کنم این بستگی به میزان پختگی آقا داره.

زنها درک خیلی  بهتری نسبت به زندگی مشترک دارن

اونها هیچ وقت شوهرشون رو زیر سایه پدر نمی‌برن

مرد براشون بالاترین جایگاه و داره 

ولی افسوس که آقایون پسر بچه هایی هستن که مادرشون از پس نگهداری و تامینشون بر نمیاد و میره براش زن میگیره، و میخواد همیشه تعیین تکلیف کنه برای پسرش 

نمیدونم کی مادرها میخوان دست از سر عروس و رقابت باهاش بردارن 

نمیدونم چی بگم ولی در هر شرایطی باید از حقت دفاع کنی نباید سکوت کرد

اتفاقا خانواده شوهرم به شوهرم میگن باید زنت سکوت کنه 

من گاهی سکوت میکنم گهی هم نه 

شوهرم میگه حتی اگر معذرت میخوام بازی میکنند خانواده ام 

باید سکوت کنی چون خانواده اش اینو میخوام 

همه چی رو دروغ میگه 

جالبه خودش آدم خوبیه اما با روش خانواده اش پیش می‌ره 

شما که هم نوع خودتون رو میشناسید 

بگید یه زن فهمیده باید چیکار کنه

اتفاقا خانواده شوهرم به شوهرم میگن باید زنت سکوت کنه من گاهی سکوت میکنم گهی هم نه شوهرم میگه حتی اگر ...

اگر ول کنه تاوان داره 

اگر بمونه بیشتر بهشون ظلم میشه و هیچ وقت آرامش نداره 

زنها درک خیلی بهتری نسبت به زندگی مشترک دارناونها هیچ وقت شوهرشون رو زیر سایه پدر نمی‌برنمرد براشون ...

زن هشتاد ساله 

میخواد ما رو ببر ه به هشتاد سال پیش 

سختی هایی که خودش کشیده ببره