2777
2789
عنوان

ممکنه که درحال یائسه شدن باشم

63 بازدید | 2 پست

رفتم دکتر زنان گفتم چند ماهه اقدامم ۵ ۶ مدل قرص مکمل و ویتامین داده بهم بهش گفتم دوره هام ۲۴ تا ۲۷ روزه و قبلا ۶ روز پریود بودم از وقتی اقدام میکنم شده ۵ روز گفت باید چک کنیم ببینیم یائسگی زودرس نباشه

واقعا این همه مکمل لازمه؟

واقعا بده که پریودام شده ۵ روز؟

دوران اقدام رو نمی دونم راستش ولی الان هر دکتری بری یه مشت ویتامین و مکمل می ده که واقعا لازم نیستن. دلیلش قراردادشون با داروخانه هاس. خودم هر وقت می رم داروخانه می گم ویتامینا رو نمی خوام. چون آزمایش دادم و می دونم همشون کافین. دکتر اصلا اهمیتی نمی ده چی داری و چی نداری‌. همینجوری فله ای می نویسه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

سلام، پیشنهاد میکنم فرتیل اید وومن مصرف کنید که یک پکیجی کامل از ویتامین ها- مینرال به همراه عصاره ویتکس و شبدر قرمز است که بسیار در تنظیم سیکل قاعدگی مناسب و مفید است . همکاران و خودم مصرف میکنم و بسیار راضی هستم حتی میتوانید از داروخانه آنلاین مثل داروکده و مثبت سبز و یا هر داروخانه ای سفارش بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.