2777
2789

باید پایین باشه .

براشون مهم نیست که روی تروماهاشون کار کنن یاتلاش کنن وضع مالیشون بهتر بشه بتونن احتیاجات بچه رو فراهم کنن .

فقط به فکر این هستن مادر پیر شد .

پیرهم از لحاظ نی نی سایت بین ۳۵ تا ۴۰ هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ناشناسه

نظراته واقعیه شون میگن

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

آدم ها فرق میکنن

هر کسی یک دیدگاه و نظر و زندگی منحصر بفرد خودشو داره

باید اینو قبول کنیم و آدم ها رو همون طور که راحتن و هستن بپذیریم و انتقاد نکنیم یا پشتشون حرف بزنیم و ایراد بگیریم.

همه یک جور نیستن 

هر کس با توجه به شرایط خانواده و محل زندگیش نظر میده 

اینجا هم همه مدل آدم از همه قشر هست و طبیعیه که باز از نظرات  متفاوت باشه با نظر.ما 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

آدم ها فرق میکننهر کسی یک دیدگاه و نظر و زندگی منحصر بفرد خودشو دارهباید اینو قبول کنیم و آدم ها رو ...

هر کی هم به نظرش مادر سی به بالا پیره تو دل خودش نگه داره نظرشو عنوان نکنه دل مردمو بشکنه