2777
2789
عنوان

میدونم از عید خیلی گذشته

132 بازدید | 19 پست

ولی ذهنم همش درگیره

خانوادتون چقد به بچه هاتون عیدی دادن؟

مامانم ۱۰۰ تومن به پسرم داد

خواهرم ۲۰۰

برادرم ۲۰۰

منه احمقم سکه یک تومنی ب خواهرم

سکه ۲،۳ تومنی به بچه داداشم

۲ تومن پول به مامانم دادم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا زشت بود کارشون

۴ ماه قبل از عید عروسی خواهرم بود من با اینکه وضع مالیم اون موقع خوب نبود ۴ گرم طلا خریدم بهش کادو دادم

چرا خب انقدر زیاد دادیعیدی همون ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن میدن معمولا

اشتباه کردم

آخه ما تعداد بچه هامون زیاد نیس

داداشم دوتا داره

منم یه دونه

مبادلست مگه سکه رد و بدل میکنید😂 

نه ما پول دادیم‌ پول هم گرفتیم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

oooooo  این که خیلی تفاوته 

راستش بخای خونه منو خواهرم نزدیک بود مامانم رفت خونه اون وسیله برقی برد براش اومدن پیش من ببر بگردونشوون با اینکه بخدا شرایط یه وعده رو هم نداشتم هیچی نیاورد،  اینم اتفاقی از زبون خواهرم شنیدم 

خیلی بده اینطور 

این موضوع هم ماله سه چهار سال پیشه

اشتباه کردمآخه ما تعداد بچه هامون زیاد نیسداداشم دوتا دارهمنم یه دونه

اشکال نداره دیگه شده دیگه

دفعه بعد نکن این کارو

بعد هم معمولا دایی بیشتر کادو میده ب بچه های خواهرش

تا شما ب بچه های برادرت

اشکال نداره دیگه شده دیگهدفعه بعد نکن این کاروبعد هم معمولا دایی بیشتر کادو میده ب بچه های خواهرشتا ...

من و داداشم هر دو جشن عروسی نگرفتیم

داداشم رفت سر زندگیش من نیم سکه بهش دادم

من رفتم سر زندگیم هیچی بهم نداد😊