2777
2789

دلسوز همه هستم،همه رو دوست دارم،کنارشونم،هر چقدر اذیتم کردن روانمو بهم ریختن سکوت کردم گفتم اشکال نداره مشکل دارن،از وقتی بدنیا اومدم ۴ بار برا طلاق قهر کردن مامانم رفته شهرستان پشتش بودم،من دکترم گفت ۱۰ روز پیش باید حتما برام سونو بدم کسی پیگیری نکرد گفتن سونو برا چیته،الان اومدن میگن آماده شو بریم سونو بدی ببینم دردت چیه،گفتم الان؟الان دیگه موقعشه؟

مامانم که همیشه فکر میکردم بهترین رفیقمه،و هواشو داشتم شروع کرد انقدر حرف زشت زد بهم،که تو خودت مشکل داری،خودت گفتی منو نبرین!!!دیشب نشستم به خاطر وضعیت خونمون،رابطه مامان و بابام و اخلاق بابام زار میزدم توی اتاقم،دلسوز همشونم و وقتی میگم یهشون اینطوریم میگن دروغ میگی،دنبال منفعت خودتی

بیشتر از هر کسی توی این خونه من دارم اذیت میشم چون بچه اولم سرم انقدر درد میکنه شبا خوابم نمیبره اگر دو ساعت هم روز بخوابم میزنن تو سرم🤦🏻‍♀️

چکار میتونم بکنم بنظرتون؟چطور روانم آروم باشه اخه

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

[QUOTE=3812370۱09]چرا از اون خونه نمیری؟ [/QUOTE]

چون مامانم مشکلی نداره،ولی بابام اعصابشو بهم میریزه،تا الان درکش کردم الان دیگه کم آوردم 

بابام که کلا بیخیال نسبت به همه چی فقط خانوادش و کارش براش مهمن

منم تا سال دیگه نمیرم خونه خودم،همش ترس اینو دارم آبرومو ببرن 

پدری که کلی اعتبار داره تحصیل کرده است بیرون از خونه جلوش خم و راست میشن ولی زنده مرده بودن  زن بچش مهم نیست به جه دردی میخوره اخه

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.