2777
2789

سلام. بنده زوج هایی را دیدم که آقا نظرش رو تحمیل می کنه یا دستور میده. خانم هم ظاهرا خوشحال هم میشن.
والا بنده دلم نمیاد دستور بدم، سر کار هم به زیر دستام دستور نمیدم، ازشون خواهش می کنم. توی جلسات خواستگاری مثلا دختر خانم در مورد شغل ازم پرسیدن، گفتم هرچیزی که خودتون دوست دارید. این موارد زیاد پیش اوومد.
اما این رو نمی دونم این اخلاقم از نظر خانم ها خوب به نظر می رسه (حق انتخاب میدم) یا بد به نظر می رسه (بی بخار هستم)
لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید.
بنده 31 سالمه و دختر خانم 28 سالشونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه چیز حد وسط باشیدنه اینجوری باشید که بهش حق انتخاب ندید نه همیشه هرچی میگه موافقت کنید که کلا و ...

اگر امکانش هست، چند مثال برای "نه همیشه هرچی میگه موافقت کنید که کلا وجودتونو واسه رفتار و تصمیم هاش نادیده بگیره" بزنید. 

هر چی هست فقط گ ی نباشه🙄

عجیبه تو این همه نکات منفی به نکته ای اشاره کردی که فقط ممکنه یه درصد مردها همچین مشکلی داشته باشن؟؟!! 

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

اگر امکانش هست، چند مثال برای "نه همیشه هرچی میگه موافقت کنید که کلا وجودتونو واسه رفتار و تصمیم هاش ...

ببینید مثلا اینجوریه که اون یه تصمیمی میگیره که شما میدونید این تصمیم غلطه و به ضررشه پس میاید باهاش مخالفت میکنید و خب نمیذارید اون تصمیمی که گرفته عملی بشه 

مثال تو ذهنم راستش نمیاد ولی خب

مثلا میگه شب ساعت 1 شب میخوام با دوستام برم خیابون گردی

خب شما اگه بگید باشه عزیزم برو مشخصه خیلی بی بخارید

آخه ... یه پسره بم یه جورایی ! حس داره با اینکه میدونه...!🥲

تو رو خدا ببخشید میپرسم، خوب مگه شما دختر نیستید، تو تاپیک یه اقائی دیدم یه چیزی در موردش نوشته بودید شک کردم، واقعاااا عذرخواهی میکنم 

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود