2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا ساعتی ۲۰۰ الی ۳۰۰

ساعتیه مگه

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

من از زن داداشم تا حالا نپرسیدم ولی ماشالا سر و وضع و خرج کردنش که عالیه 😅😅😅

بستگی داره شغل داداشت چی باشه وضع مالیشون چطور باشه ، کارمند هستند یا نه داروخانه دارند 

بستگی داره شغل داداشت چی باشه وضع مالیشون چطور باشه ، کارمند هستند یا نه داروخانه دارند

داروخونه داره خودش 

داداشم مهندس هست وضع مالی خیلی عالی داره ولی خب کلا همسرش قبل آشنایی با داداشم هم همش مسافرت‌های خارجی میرفت و لباس کیف و کفش برند می‌خرید 

داروخونه داره خودش داداشم مهندس هست وضع مالی خیلی عالی داره ولی خب کلا همسرش قبل آشنایی با داداشم هم ...

پس همون اگر داروخانه نداشت ، و فقط داروساز بود وضعیت متفاوت بود