2777
2789

پشیمونیش که به خودت برمیگرده

من خودم طاقت ریموو ندارم

و هر چی آسیب دیده تو این سالها دیده، ریموو اصولی آسیبی نمیزنه زیاد، خشک میکنه ناخن رو نهایتا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بری جای حرفه ای ریمو کنه من یه هفته ریمو کردم مجبور شدم پشیمونم هفته بعد میخام باز برم کاشت

عه

اخه احساس میکنم خیلی وقت ادمو میگیره و فقطم ۱۰روز اول قشنگه

نمیدونم چیکارکنم

پشیمونیش که به خودت برمیگردهمن خودم طاقت ریموو ندارمو هر چی آسیب دیده تو این سالها دیده، ریموو اصولی ...

منم خیلی از تایم نشستنش خسته شدم واینکه ۱۰روز اول زیباست بعدش که بلندمیشه یجوری میشه

منم خیلی از تایم نشستنش خسته شدم واینکه ۱۰روز اول زیباست بعدش که بلندمیشه یجوری میشه

شاید اصولی برات کاشت نمیکنن یا رشد ناخنت خیلی زیاده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
برای من اول دوساعته بود تازگیا ی ساعته ولی باز دودل شدم

اینکه میگی ده روز قشنگه مطمئنی اصولی ظریف کاشت میزنه ؟ من اگه طراحی سنگین بخامم دو ساعت نمیشه گاهی تا چهار پنج هفته مونده همه تعریف کردن

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

چرا خوبه عکس بزارم ببینی ؟۳روز دیگه ۱ماه میشه

بذار