نگاروحلما مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59797 عنوان باقلا رو بلانچ میکنید یا خام فریز میکنید 810 بازدید | 26 پست من هرساااال با این مسئله مشکل دارمنمیدونم خام فریز کنم یا بلانچ کنمپارسال یمقدار خام یمقدار بلانچ کردم.بلانچ ها بهتر بود .ولی میترسم مضر باشه 1404/02/16 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروزان98 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2539 بلانچ بهترهخام سفت میشهالبته خودم هرسال حوصله ندارم و همینطوری بسته میکنم میذارم فریزر
نگاروحلما مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59797 بلانچ بهترهخام سفت میشهالبته خودم هرسال حوصله ندارم و همینطوری بسته میکنم میذارم فریزر اره خام انگار حالت لیز میشه
نگاروحلما مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59797 اسی ببخشید بی ربطهولی نخود فرنگی تا کی هست؟ فکر کنم تا وقتی باقلا باشه نخودم هستشایید یکماه دیگه.باز دقیقشو نمیددنم
نگاروحلما مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59797 من لوبیاسبز رو کامل میپزم بعد فریز میکنم. ولی باقلا رو نمیدونم
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 21733 من لوبیاسبز رو کامل میپزم بعد فریز میکنم. ولی باقلا رو نمیدونم من همیشه خام میذارم 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اطراجون عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 1641 سلام، من صد در صد همیشه خام میزارم، البته گاهی اوقات با پوست دومی میزارم بعد از فریز موقع استفاده خیلی راحت پوستاش جدا میشه
نگاروحلما مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59797 من همیشه خام میذارم خام بهتره ینی؟چرا بلانچ نمیکنی؟