2777
2789
عنوان

چرا همه نسبت به نگار گارد دارن

167 بازدید | 9 پست

درسته خیلی تیکه میندازه 

ولی بقیه هم دست کمی از اون ندارن 

اینم بگم بیکار نیستم بشینم برنامشو ببینم تیکه تیکه تو اکسپلورر 

ولی مردم ما واقعاً عجیبن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا عجیب نیستندختر مریضیه که دوست داره توجه همه ی مردا رو جلب کنه و به بهای زیر اب زدن هم جنسشاگر ا ...

فرشاد که وارد شد اصلا با این هم کلام نشده بود 

اما اول اینو انتخاب کرد 

اینجا کاری کرده بود که توجهش جلب بشه ؟نه

فرشاد که وارد شد اصلا با این هم کلام نشده بود اما اول اینو انتخاب کرد اینجا کاری کرده بود که توجهش ج ...

این سوالت چه ربطی به جواب من نداره

هر دختری توجه پسری رو ممکنه جلب کنه

ولی برای پارتنر بقیه نباید ناز کنه و بدشون رو بگه فلانی بچست فلانی سنی ازش گذشته

اصلا شان خودت پایین نمیاد سنگ یک بازیگری که  از یک برنامه که مشخصه سناریوش از پیش تعیین شده ست به سینه بزنی

ولی اگر همچین شخصیت و رفتاری برات نرماله و باهاش همدات پنداری میکنی احتمالش هست که خودتم شخصیت سالمی نداشته باشی!!

این سوالت چه ربطی به جواب من ندارههر دختری توجه پسری رو ممکنه جلب کنهولی برای پارتنر بقیه نباید ناز ...

اتفاقاً چون می‌دونم از پیش تعیین شده س 

مردم ما کلاااا همه چیزو خیلی جدی میگیرن 

و شروع میکنن به توهین کردن 

کاری به نگار ندارم 

اما نباید اینقدر زود باور باشن