2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کرد درس شد علایمش چی بود ؟خواهش میکنم جوابمو بدین😔😔😔چه دارویی میخورد کدوم شهرین

عزیزم بابای من تا سالها منع غذایی داشت و یادمه گردو نمیخورد. 

گردو ک میخورد علایمش تشدید میشد.

دکتر رفتی؟

دهنت افت میزنه؟زانوهات اب اورده؟یا چشمت ضعیف میشه؟

میگن دهان یا پایین تنه مال من دهنم افت نزده ولس اون یکی اره  زانوهام و مفاصلم ورم کرده از خیی وقته و پشت زانوم باد کرده از خیلی وقته . چشمم عصب بیناییش التهاب کرده انگار کمرنگ شده دیدش و چن روزیه سوزش داره . شکمم درد میکنم و تکرر مدفوع میگیرم انکار چایی سرد خوردم و سرم فشار میاد شدید یعنی عروق مغزم التهاب کرده یا چی

علایمت چیه عزیزم خیلی نگراتم شدید😔😔هزارتا علایم دارم دارم میمرم از غصه

اولش نگران نباش که استرس بدتر میکنه ،دوم اینکه تشخیص با آزمایش ساده نیست باید بری پزشک روماتولوژی ،بیماری من وقتی عود میکنه چشم منو مورد حمله قرار میده ،فشار چشم میره بالا ،ماه ها یکی از چشمام کامل تار شده بود البته من تحت نظر چشم پزشک هم هستم ،درمون صد در صد نداره و قرص کورتون میدن 

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
عزیزم بابای من تا سالها منع غذایی داشت و یادمه گردو نمیخورد. گردو ک میخورد علایمش تشدید میشد.دکتر رف ...

قبلا افت میزد ولی دو روزه از وقتی طالبی خوردم یهو چشمام سوزش گرفت و افت .شکمم درد میکنه ورم مفاصل دارشتم و مشکلاب دیگ هم دارم مث کلیه