2777
2789
عنوان

خیلی از جواب منفی شنیدن ناراحت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 39 پست
ببین ساعت بده مثلا مشخص کن ازین ساعت تا فلان ساعت وقت داری بچه هارو ببریم بازی،و دقیقا هم همون تایم ...

نه مشکلش این نیست کلا انگار خیلی از مامانها دارن زندگیشون و میکنن بچه هم درکنارشونه ولی من تمرکزم رو گذاشتم رو بچم

شایدم من اشتباه میکنم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلش این نیست کلا انگار خیلی از مامانها دارن زندگیشون و میکنن بچه هم درکنارشونه ولی من تمرکزم رو ...

عزیز جان اتفاقا این مشکل بزرگی هست اگه اینجوریه که به حرف بچه ات کش میدی مهمونی ،دورهمی یا بازی هارو ،سعی کن این قضیه رو حل کنی،درنظر داشته باش وقتی تو جمع هستی باید تمرکزت رو همه باشه و درک کنی همه رو،خلاصه مادران و بچه های دیگه هم روحیات و اخلاقیات بخصوص خودشون رو دارن ،سلیقه و مدل تربیت و زندگی خودشون

عزیز جان اتفاقا این مشکل بزرگی هست اگه اینجوریه که به حرف بچه ات کش میدی مهمونی ،دورهمی یا بازی هارو ...

نه منظورم خود برنامه گذاشتن با بچه ها هست نه اینکه به خاطر بچه کش بدم

منظورم اینه که خیلی مامانها ایده شون این نیست که مثلا به خاطر بچه قرار بزارن مهمونی و برنامه های خودشون رو میرن بچه هم با خودشون میبرن 

اتفاقا پسر من این خوبی رو داره تا بهش بگم دیگه باید بریم خونه میاد خودمم خیلی سعی میکنم‌مراعات همه رو بکنم 

فقط دوست دارم اینقدر نخوام‌ منت همه رو بکشم همه فکرم این باشه دیگه خسته شدم واقعا

نه منظورم خود برنامه گذاشتن با بچه ها هست نه اینکه به خاطر بچه کش بدممنظورم اینه که خیلی مامانها اید ...

خوب عزیزم متاسفانه همینه،جز تحمل کاری نداری بکنی،خودم تو غربت بچه هامو بزرگ کردم تاقبل مدرسه اشون همچین ناراحتی داشتم ولی از یه جایی به بعد دیدم نمیتونم رو کسی حساب کنم،خودم با بچه ام بازی میکردم،کتاب میخوندم،هرچند روزهای بلند کلافه کننده بود ولی گذشت شکرخدا،وارد مدرسه که شد من اونجا با مامان ها دوست شدم،کلی قرار بیرون میذاشتم ،دعوت میکردم ،خیلی خوب بود

ببین سعی کن فعلا که شرایط اینه ،باهم برید بیرون،پارک،کتابفروشی ها،بستنی بخورید،توسبزه ها بشینید نقاشی کنید باهم،کارهای جذاب این مدلی،رشته ورزشی راحتی که علاقه داشته باشه انتخاب کن،اونجا با مادرها اشنا میشی،کانون ثبت نام کن،یواش یواش اوصاع بهتر میشه عزیزم

خوب عزیزم متاسفانه همینه،جز تحمل کاری نداری بکنی،خودم تو غربت بچه هامو بزرگ کردم تاقبل مدرسه اشون هم ...

ممنون عزیزم

من نزدیک ۴۰سالمه وبه بچه بعدی فکرمیکنم چون نمیخوام دخترم تنهابمونه البته یکسال دیگه چون هنوزکوچکه ۹م ...

من بالای ۴۰ هستم واقعا دیگه نمیشه بعدم شاغلم و بیشتر کارهاش میفته گردن مامانم که اونم خیلی سخته براش

من بالای ۴۰ هستم واقعا دیگه نمیشه بعدم شاغلم و بیشتر کارهاش میفته گردن مامانم که اونم خیلی سخته براش

اگر شاغلی چندسال خرج پرستارکن یه سرمایه گزاریه یه عمری بچه ات بی کس نباشه ازخرجای دیگه بزن.منم شاغلم ومامانم اصلا شهردیگست وکمکی نمیده اولین بچم ۳۰سالگیم به دنیااومد والان سه تادارم