2777
2789
عنوان

پلی کیستیک و فولیکول

234 بازدید | 39 پست

سلام امروز یکی ازدوستام گفت باید تو سونو حتی سایزفولیکول ریزم بنویسه تا دکترت بفهمه اون چه سایزیه تا دارو بده درسته؟برای من نوشته فولیکول های پریفرال نابالغ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته فولیکلهای متعدد به ابعاد(۶،۲،۹،۷،)بیشتر از ۱۲ فولیکول

خب دیگه پس برات سایزونوشته برای من سایز کوچیکترین یا بزرگترین و نمینویسن😕نمیدونم مشکل ازمنه یا اینجایی که برا سونو میرم

نه مشکل از خودمونه من الان ۲ ساله این مدلیم

منم دوساله اقدام کردم هربار زده فولیگول نابالغ الانم چندروز دردپریودی شدید دارم نمیتونم درست بخوابم درست کارامو بکنم رحمم و تخمدانام خیلی دردمیکنن

سرخود دارو گیاهی خریدم😰😰😰😰

دارو گیاهی فایده نداره من استفاده کردم خدایی نکرده میزنه بدتر میکنه توکه سایز فولیکولتو نوشته برو دکتر دارو بده بزرگ شن

منم دوساله اقدام کردم هربار زده فولیگول نابالغ الانم چندروز دردپریودی شدید دارم نمیتونم درست بخوابم ...

ایشالله هر چی زودتر باردار شی من از سال ۱۴۰۰ درگیرم اول کیست اندو بود دو ساله پلیکیستیکم