2777
2789

با شوهرم مشکلات عجیب پیدا کردیم از خونه رفت 

دعا تو بالشت و رخت خواب پیدا کردم قبلش دعوا ها یکی از اعضای خانوادش خونه ما بود شکم به اونه. شوهرم خیلی عوض شده بود و رفت و سراغی ازم نگرفت رفتم باطلی گرفتم برگشت سر همون تاریخش و مثل قبل مشکلاتمون بود رفتارش یعنی الان باطل شده ؟؟؟؟؟ میترسم نشده باشه

چیکارکنم دوباره اون اتفاق ها نیفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چله سوره بقره بگیر

هر کی گرفته ردخور نداره

40 روز هر روز روزی یک بار سره بقره رو بخون

صوتش رو هم دانلود با صدای متوسط بزار هر روز توی خونه پخش بشه

همین

من کسی رو می شناسم که هر شب اجنه اذیتش می کردند به خاطر جادوهایی که داشت این چله رو گرفت الان راحت شده

فقط چله بقره بگیر

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
میتونم راهنمایی کنم هرکسی این مسکل و دارع؛

بکن لطفا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

میتونم راهنمایی کنم هرکسی این مسکل و دارع؛

من برای دخالت مادرشوهرم دعا روقفل گرفتم الان 15روزه دفن کردم کی جواب میده

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
بکن لطفا

ببخشید راهنمایی رو جا انداختم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب بفرما

باید از مامانم بپرسم پیج یه خانومی که بقیه پ هیپنوتیزم میکرد؛دیشب یه نتیجه عجیب دیدم که واقعا ترسیدم؛یه خانومی ویس قطع لینک گوش داد که اجنه ازش دور شن صبحش گفت تمام پاهام کبود شد انگار اجنه ذارن گازم میگیرن کلی پشه های ریز از دهن و دماغم اومذ بیرون؛اون خانوم بهش گفت مگه دعا گرفته بوذی؟گفت نه ولی میدونم برام دعا گرفتن

ممنونم

عزیزم دنبال دعانویس هم نرو

ما اطرافیانمون برای باطل کردن سحر رفتند 

دچار مشکلات دیگه ای شدند

اوضاع بهتر نشد

فقط چله بقره نجات دهنده از شر طلسم و جادو هست

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
بخون کامنتمو؛تروخدا سمت دعا نرید جن میاد تو بدن و خون زندگیتون خودتون هفت جدتون بدبخت میشین

خب شاید یکی از خدا بیخبر برامون دعا گرفته باشه چاره چیه