2777
2789

هزینش حدودا شد ۵ میلیون و خورده ای با جزوه و اینا و مدرک فنی حرفه ای 

ولی اموزش مجازیش ۳ تومن 

و اموزش حضوری فقط با سیستم ۱ تومن 

کدوم بهتره؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم کار براش راحت پیدا نمیشه کارآموزی یه ماه رفتم ولی نگه نداشتن سخته حقوقش ام ۷ تومن بود تا چند ...

دوست من هم رفت دانشگاه هم اینو آموزش دید 

ولی اخرشم همین دومی بدردش خورد 

تو شهر کوچیکی هستید یا بزرگ؟

حضوری بهتره

خب بنظرت اموزش با سیستم رو تنها یاد بگیرم بهتر نیست 

اخه پنج تومن زیادی نیست؟ 

بخاطر این میگم که روزی کار پیدا نکنم 

البته تو شهر بزرگی هستیم 

ولی بازم....

یادم نیست

خب بستگی داره 

اگه دوستت دانشگاه پزشکی خونده بود بازم میگفتی دانشگاه به درد نخورد ؟دیگه باید ببینی خودت تو چه کاری بهتری به چیزی علاقه داری چی رو با وجود سختیش میتونی ادامه بدی 

خب بنظرت اموزش با سیستم رو تنها یاد بگیرم بهتر نیست اخه پنج تومن زیادی نیست؟ بخاطر این میگم که روزی ...

نمیدونم عزیزم من خودم با آنلاین نمیتونم برا همین گفتم حضوری بهتره 

خب بستگی داره اگه دوستت دانشگاه پزشکی خونده بود بازم میگفتی دانشگاه به درد نخورد ؟دیگه باید ببینی خو ...

نه عزیزم پزشکی نخوند رشتش تو حوزه انسانی بود ولی یادم نیست 

خب بستگی داره اگه دوستت دانشگاه پزشکی خونده بود بازم میگفتی دانشگاه به درد نخورد ؟دیگه باید ببینی خو ...

من خودم علاقه دارم به این رشته ولی میترسم کاری نباشه و ۵ میلیون الکی هزینه کرده باشم