2777
2789

خاله‌‌ام اومده بوده چند ساعت پیش و می‌گفت که دیروز کلاس داشته، دبیر دهم ریاضی نمونه، برگشته میگه دیروز که کلاس داشتم بعد از کلاس مادر یکی از بچه‌ها اومده با توپ پر! شروع کرده که آی تو چرا به بچهٔ من نمره کم دادی، آی این درست نوشته تو از عمد نمره ندادی، آی چون نمراتش اول سال خوب نبوده الآن خوب شده داری بهش نمره کم میدی. برگهٔ دختره هم همراهش بود بهم نشون داد گفت ببین یک نمره که واضح غلط داشته، هفتاد و پنج صدم دیگه رو مادرش رو اورده داد و بیداد که نمره بهش ندادم. دختره نه فرمول نوشته بود، نه محاسبات نه هیچی فقط یک عدد جواب آخر نوشته بود. بیست و پنج صدم نمره رو داده بود برای جواب آخر هفتاد و پنج صدم سر نداشتن محاسبات و فرمول کم کرده بود.

من موندم اصلا😐

خانم‌ها نکنید این کار رو! من توی مدرسه خودم هم دیدم که دانش آموز رفته مادرش رو اورده برای نمره. زشته این کار بچه ابتدایی نیست دیگه دبیرستانه قراره بره دانشگاه. 

جدی هستن اینجا که از این حرکت‌ها بزنن؟؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

دبیرستانی🤣😭

وای مامان من کلاس دهم اولین جلسه اولیا. رفته بود پیس معلم ریاضیم پرسیده بود دخترم تو کلاس فضولی میکنه؟ 🤣🤣معلم با خنده اومد تو کلاس گفت تو چی هستی که مامانت میفهه فضولی 

رفتم خونه با کلی دعوا و خنده و گریه 

به این نتیجه رسوندیمش که دبیرستان مثل دبستان نیست😂🤣😂 دیگ هیج وقت نیومد بپرسه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.