2777
2789

الان فرد خاصی تو زندگی من نیست ولی برای آینده پول پس انداز میکنم موندم تو این شرایط که طلا نوسان داره در حد چند سوت هم شده طلا منطقیه بخریم یا خود وسایل آشپزخونه رو بخریم؟؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

اگه جا داری،  وسایل برقی رو بخر و کنار بذار. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا بخر هروقت خواستی جهیزیه بگیری بفروش 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

اگه جا داری، وسایل برقی رو بخر و کنار بذار.

با این نظر موافقم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آره بالای ۳۰ هم هستم

کارت چیه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگع موقعیت ازدواج و داری 

امادگیشو داری 

و ادم مناسب و پیدا کنی ازدواج میکنی 

بهتره که شروع به پس انداز کنی 

اگر جا دارید بخر وسایلاتو 

اگه نداری طلا بخر 

ترجیحا دست دوم و اجرت پایین چون جنبه پس اندازی داره برات 

و موقع جهاز خریدم انشاالله میفروشی میخری