تو کلاس پسرم دانش آموزی هست که وضعیت خانوادگیشون افتضاحه همه میشناسنشون حتی ۱بار خود معلم گفت پیشم از اون خانواده همچین بچه ای در میاد انتظاری چی داری.اول سال پسرش پسرم کتک بدی زده بود رفتم محترمانه بهش گفتم خانم پسرتو تربیت کن ما گناه ک نکردیم. از اون روز شد دشمن خونی منو پسرم .من دیگه بهشون اهمیت نمیدم تا دیروز پسرم نماینده کلاس شده میگه به پسرش گفتم بشین مادرش بهم اخم کرده .منم از ترس اسم پسرش پاک کردم.بنظدتون چکار کنم؟بدم باهاش دعوا کنم؟؟دوباره آبروریزی میشه تو مدرسه .ب معلم و مدیر بگم میگن اشکال نداره حساس نباش .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم