2777
2789

تو کلاس پسرم دانش آموزی هست که وضعیت خانوادگیشون افتضاحه همه میشناسنشون حتی ۱بار خود معلم گفت پیشم از اون خانواده همچین بچه ای در میاد انتظاری چی داری.اول سال پسرش پسرم کتک بدی زده بود رفتم محترمانه بهش گفتم خانم پسرتو تربیت کن ما گناه ک نکردیم. از اون روز شد دشمن خونی منو پسرم .من دیگه بهشون اهمیت نمیدم تا دیروز پسرم نماینده کلاس شده میگه به پسرش گفتم بشین مادرش بهم اخم کرده .منم از ترس اسم پسرش پاک کردم.بنظدتون چکار کنم؟بدم باهاش دعوا کنم؟؟دوباره آبروریزی میشه تو مدرسه .ب معلم و مدیر بگم میگن اشکال نداره حساس نباش .

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ب داد عروست برسته از الان

بذار پسرت مشکلش رو خودش حل کنه

بعدم مگه اون پسره با مامانش میره سرکلاس؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

خدا ب داد عروست برسته از الانبذار پسرت مشکلش رو خودش حل کنهبعدم مگه اون پسره با مامانش میره سرکلاس؟

مادرش هر روز میاد سر کلاس وایمیسه تا معلم بیاد هر روز

به نظرم شما به معلم بگو که صحبت کنه شما فعلا دخالت نکن بدتر میشه اول بذارید معلم صحبت کنه

معلم میدونم الان چی میگه میگه حساس نباشید اشکال نداره 

خدا ب داد عروست برسته از الانبذار پسرت مشکلش رو خودش حل کنهبعدم مگه اون پسره با مامانش میره سرکلاس؟

چرا خدا ب داد عروسم برسه مگه چکار کردم؟اینکه میخوام از پسر بچم دفاع کنم؟بچه خودتون هم باشه این روشن فکریو داری؟