2777
2789
عنوان

این تبلیغ کولر گازی

120 بازدید | 15 پست

همونی که پایین صحفه است. یک ریموت داره سمت راستش مثبت منفی، اگه منفی رو بزنید هوای سرد میده صدا برف و بوران، مثبت رو بزنید دما میره بالا آتیش و گرما میده بیرون با صدای سوختن

سه ساعته دارم باهاش بازی میکنم😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

اع چه جالب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اع چه جالب

خیلی خوبه امتحانش کن کیف میده😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

چجوری کشفش کردی؟

نمیدونم دستم خورد صدا داد سکته کردم بعدش یکم کخ ریختم بهش فهمیدم چطور کار میکنه😂

بازی قشنگیه منم یاد گرفتم 😂

دخترها و خانم‌ها بیکار به خدا😂

خوبه حالا منم هی دارم سرد گرمش میکنم😂😂😂

خیلی خوبه

کلا تبلیغ‌های نی‌نی سایت توی یک لول دیگه است😂