2777
2789
عنوان

بهترین اتفاق دیروزتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی😅🤣🤣🤣🤣منو بگو اعتماد بنفسم رفت تا خوده آسمون 😐

من دستو پامو گم میکنم میگم الان یکی فک میکنه چیشد ک این به من تیکه انداخت سر این مسئله یبار از ترس رفتم تو شیشه مغازه 🤣

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

یکی دوبار مادرای دیگه اعتراض کردن کوتاه نیومد حتی روزایی ک امتخان دارن هم مشق کم نمیگه یکم تمرین کنی ...

اهمیت ندین 

هیچ وقت نگذارین بیشتر از توان بچتون بهشون مشق بدن 

مهم این هست اون قدری که خودتون می دونید کافیه انجام بده وگرنه معلم چهل تا دانش اموز داره تنبل ترینشو در نظر میگیره و مشق میده

من ب معلم بچم ک گفتم گفت پس لطفا خودتون مراقب باشین که درسش ضعیف نباشه و افت نکنه و اخر سال گفت واقعا دخترتون عالی بود از همه لحاظ و خوشحالم که شاگرد من بود

من دستو پامو گم میکنم میگم الان یکی فک میکنه چیشد ک این به من تیکه انداخت سر این مسئله یبار از ترس ر ...

خیلی باحالیییییی😘

ن من خودمو میگیرم که مثلا

اعتمادبنفس دارم 😂

ارع چرا نداشته باشه ترم میان ترم

این غیر قانونیه  ابتدایی توصیفیه ونباید امتحان بگیرن 

نمره ارزشیابی دارن یعنی کل فعالیت سرکلاس رو در نظر میگیرن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بلی😅🤣🤣🤣🤣منو بگو اعتماد بنفسم رفت تا خوده آسمون 😐

وای من قدیما عاشق پلیسا بودم اما الان دیگه ازشون میترسم ولی قدیم پسر دایی بابام پلیس بودن من بیس  چهاری ور دلش بودم وقتی میومد خونمون همشم تو دلم میگفتم کاش بزرگ شدم زنش بشم ولی من وقتی بزرگ شدم ایشون کچل بود و دو تام بچه داشت😁😁😁😁🙄

اهمیت ندین هیچ وقت نگذارین بیشتر از توان بچتون بهشون مشق بدن مهم این هست اون قدری که خودتون می دونید ...

والا بخدا چند بار ک دانش آمزا مشقشو انجام ندادع بود میشینه توماررر میزارع تو گروه و نمره انضباطی کم میکنه .حتی تو عیدم مشق گفته بود املا جدول دوستی قصه گویی پنج سوال ریاضی هرروز تا اخرین روز تعطیلات خوبه امسال ما شهریتان نرفتیم وگرنه کارمونو تموم میکرد 

این غیر قانونیه ابتدایی توصیفیه ونباید امتحان بگیرن نمره ارزشیابی دارن یعنی کل فعالیت سرکلاس رو در ...

سوالارم حتی برای دانش اموزا نمیخونه میگه خودشون دیگه باید خودشونو سوالو بخونن حل کنن دخترم میگه مامان تا کلمات اخر سال ک برام سخت بیام درست کنم جمله بنویسم زنگ خورد برگمو گرفت خانمم🥴 مشقارو خیلی موقع ها تو گروه کلاسی نمیزارع یا روزی ک قرارع کاردستی درست کنن یا چیزی ببرن مدرسه توقع دارع بچه هفت ساله همه ی اتفاقا مو به مو یادش باشه

خیلی باحالیییییی😘ن من خودمو میگیرم که مثلااعتمادبنفس دارم 😂

تو ابجیه منی زیر لبمم میگه نگا استیل گنگو سیس میگیره با اخمو غرور راه میره اصلن کسیو سگ محل نمیکنه😂

تو ابجیه منی زیر لبمم میگه نگا استیل گنگو سیس میگیره با اخمو غرور راه میره اصلن کسیو سگ محل نمیکنه😂

این خوده منممممم هاااا

لباسای گنگم میپوشم با رنگ موی صورتی ک فانتزی اینا😉🙃