2777
2789
عنوان

هزینه مهد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 25 پست
من فقفط با مترو و بی آر تی میرم. خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی کم و ناچاری از ...

آخه مترو خور نیست محل ما...تهرانسر مهد پویا...تو نت هم بزنی میاره 

یه مهد بزرگ پر امکاناته حیاط بزرگ و اسباب بازی اتاق ورزش  اتاق بازی اتاق تلوزیون کلاس های بزرگ و پنجره دار...دوربین داره...

مربیشون عشقه عین خاله شادونه می مونه 

امسال کلاس مهدش پانزده نفر بودند یه مربی دو تا کمک مربی تو کلاس...یه کمک هم برای دستشویی و کارای متفرقه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کرجم

دختر بزرگم غیر انتفاعی پیش دبستانی میره

کلا ۱۷تومن شهریه،پول پک،لباس،کتابش شد

دختر کوچیکمم همونجا میره مهد

ماهی یک تومن شهریه،پول کتاب و پک و بیمه هم ۳تومن هر ۶ماه یکبار

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نمی دونم برم سر کار یا نه!صندوق دار ی کتابفروشی معروف محیط کارش خوبه واسه سرگرمی نشد فک نکنم درامد چندانی داشته باشه حقوقش و نپرسیدم!ولی دو دلم دو شیفت کاری داره ۹تا۳ و۳تا ۱۰شب ب نظرم زیاد میاد !!!شوهرم زیاد مایل نیس ولی گذاشنه ب بر خودم ک برم یا نه از طرفی می خوام بچه دار شم نمی دونم والله برم نرم!!!؟

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

[QUOTE=381206432]من کرجم دختر بزرگم غیر انتفاعی پیش دبستانی میره کلا ۱۷تومن شهریه،پول پک،لباس،کتابش ...

سلام

گلم تاپیک برای اردیبهشت هست

الان پیش دبستانی شده با پک و لباس اینا ۲۵

مهد کودک ۲تومن

شاهین ویلا

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم