2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه 😭😭😩کممممکککک

1135 بازدید | 121 پست

پسرم دوسال و نه ماهشه فرق جیش و پیپی رو میدونه گاهی جیش دو ک میکنه خبر میده گاهیم نه .. 

الان دو روزم هست پوشکشو چک میکنم شب تا صبح خشکه ..دیروز پوشکشو از ساعت یک ظهر باز کردم تا ساعت چهار و نیم اصلا جیش نکرد بردمش حموم ب هوای اب بازی رو بدنش اب ریختم یکم اصلاا قطره ای جیش نکرد نمیدونم ممکنه تو سه ساعت جیش نداشته باشه؟ یا نگه داشت خودشو .. خلاصه پوشکشو ک ده دقیقه ب پنج بود بستم نیم ساعت بعدش پیپی کرد خبرم نداد . بهش میگم حیش کنی فلان جایزه رو بهت میدم یا میبرمت پارک دیگه اصلاااا تمرکز نداره فقط میخاد بزنه بیرون ک ب جایزش برسه ...میدونم از پوشک گرفتن پروژه سختیه و کار یکروز نیست .‌.. فقط راهنمایی میخام ک چجوری چکار کنم این بچه جیششو نگه نداره .. هر بک ربعم نمیزاره ببرمش میگه ندارم و گریه میکنه .. 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

پوشک نکن و هر نیم ساعت تا ی ساعت ببر سر پا بگیرالبته بعصی بچها دو سه بار تو شلوار باید بکنن و حس چند ...

یعنی سر پا بغلش بگیرم زودتر جیش میکنه ؟ اخه این حسو تجربه کرده مهم نیست براش اسفند خاستم بگیرم چند بار شلوارشو خیس کرد اصلا نمیگفت تا خودم دیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کاربر میگفت از این عروسک جیشی ها براش گرفتم به هوای اون بهش یاد دادم

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

یعتی حالت چنبلک بگیرش و با انکشتت رو زانوش قلقلک بده و بگو جیش کنه

بعد واسه پیپی چکار کنم چون خبر نمیده و معمولا هر روز پیپی نمیکنه و ساعت مشخصم نداره

یه کاربر میگفت از این عروسک جیشی ها براش گرفتم به هوای اون بهش یاد دادم

عه خب منو باباش عروسک واقعیم😂دیده بارها.‌

من دخترمو راحت گرفتم از پوشک ولی الان پسرم ۲۰ ماهشه خیلی استرس هم شیر رو دارم هم پوشک به نظرم پسرا سخت ترن

شورت آموزشی رو هم امتحان کن

پوشک نبند براش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عه خب منو باباش عروسک واقعیم😂دیده بارها.‌

اونو میدی خودش میبره دستشویی به هوای اون خودشم میره😂😂😂

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

من دخترمو راحت گرفتم از پوشک ولی الان پسرم ۲۰ ماهشه خیلی استرس هم شیر رو دارم هم پوشک به نظرم پسرا س ...

من راحت از شیر گرفتم شکر خدا یکروزه ... شورت اموزشی امتحان کردم بدرد نمیخوره اصلا نم میده 

اونو میدی خودش میبره دستشویی به هوای اون خودشم میره😂😂😂

نمیدونم اگه خوب باشه میخرم دیگه .. فقط از پوشک دل بکنه 😩