الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونین بیشتر از این ناراحتم که هرچی تا الان گفت نه نیاوردم گفت پول ندارم عروسی بگیریم گفتم نمیخوام گفت پول ندارم خونه جدا بگیرم گفتم اشکال نداره میام پیش مامانت اینا یه سرویس برا عقدم خرید گفت پول ندارم ماشین بخرم بفروشش ماشین بخرم حرفی نزدم هیچی تو زندگیم ازش مخفی نکردم تازه دو ساله ازدواج کردیم هر اتفاق کوچیک رو بهش گفتم حتی میخواستم برم ارایشگاه گفتم میخوام برم فلان کارو انجام بدم واقعا وقتی میبینم این همه براش از خودم زدم که ناراحت نباشه نمیدونم چرا بعد ازدواج اینجوری شد من به اجبار خانوادم باهاش ازدواج کردم 8ساله امد رفت تا منو عاشق خودش کنه الان که عاشقش شدم این حق منه اخه😭😭😭
میدونین بیشتر از این ناراحتم که هرچی تا الان گفت نه نیاوردم گفت پول ندارم عروسی بگیریم گفتم نمیخوام ...
بگو ببخشید از خریتم نیست اینهمه باهات راه اومدم از علاقه است فکر نکن میتونی همیشه همین راه رو بری کوتاه اومدم یروزی برام جبران کنی .پس قایم کردن پول ازم دیگه واقعا حقم نیست و بهم برمیخوره
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.