2777
2789
عنوان

چرا من از همه بدم میاد

229 بازدید | 16 پست

هرچند وقت یکبار اینجور میشم .وقتی یک نفر ناراحتم می‌کنه ازهمه بدم میاد.حتی نمیتونم باشوعرم خوب باشم دوست دارم ازش دور شم چند وقت تا حالم خوب بشه بعد بیام بااینکه شوهرم بد نیست.بنظرتون چرا اینجورم و چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید دیدگاهتو عوض کنی..یعنی باید به این دید برسی که همه آدما یجور نیستن و یه شخصیت ثابت و مثل هم ندارن و همه باهم فرق میکنن...و اگر اون اینطوری گفته و من ازش بدم میاد دلیلی نداره که از همسرمم بدم بیاد چون همسرم اصلا مثل اون آدم نیست و شخصیت خوبی داره!

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓

شوهر منم اینجوریه همش میگه از همه بدم میاد فقط تو و پسرمو دوس دارم 

مشکلاتمون خیلی زیاده وقتی آدم روحیه شو از دست بده این اتفاق می‌افته ولی وقتی وارد یه جمعی میشه حالش بهتر میشه 

این یه مشکل روانی کوچیک هست که توی وجودتون هس ،البته با عرض پوزش ، ولی واقعیه 

جهت رفع ان ، اون چن مدت رو به چن لحظه برسونید برای رسیدن به چن لحظه پیرامون مشکل پیش آمده اصلا فکر نکنید ، سعی کنید سریع از ذهنتون پاک کنید و به صفر برسونید 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

[QUOTE=381196562]میدونی منظورم از همه شامل خواهرامم میشه.قبلا خیلی دوستشون داشتم.ولی اخیرا ناراحت میشم ازشون .دوست دا ...[/QUOTE

یه تراپیست اگه شرایطشو داری برو 

اینجوری اذیت میشی 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

شوهر منم اینجوریه همش میگه از همه بدم میاد فقط تو و پسرمو دوس دارم مشکلاتمون خیلی زیاده وقتی آدم روح ...

واقعا.من تا امروز شوهرمو درهرصورت دوست داشتم.ولی امروز ی چیزی گفت ناراحت شدم .حسم ب اونم یخ زد.میدونم موقته

این یه مشکل روانی کوچیک هست که توی وجودتون هس ،البته با عرض پوزش ، ولی واقعیه جهت رفع ان ، اون چن مد ...

اره.میدونم.خیلی رو ی چیز زوم میکنم.اخیرا خیلی حساس شدم.دوست دارم حرف هیشکی برام مهم نباشه.ولی نمیدونم چطور.

اره.میدونم.خیلی رو ی چیز زوم میکنم.اخیرا خیلی حساس شدم.دوست دارم حرف هیشکی برام مهم نباشه.ولی نمیدون ...

استانه تحملتون رو بالا ببرین ،آیات مربوط به صبر در قرآن رو زمزمه کنین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود