2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل پریودنشدن بهدازقطع مصرف قرص سیپروترون کامپاند@dana

قطع مصرف قرص‌های هورمونی مانند سیپروترون کامپاند می‌تواند بر چرخه قاعدگی تأثیر بگذارد. این قرص‌ها حاوی ترکیبات هورمونی هستند که بر تعادل هورمونی بدن تأثیر می‌گذارند و قطع ناگهانی آن‌ها ممکن است باعث اختلال در چرخه قاعدگی شود. در برخی موارد، بدن نیاز به زمان دارد تا به حالت طبیعی بازگردد و چرخه قاعدگی منظم شود. عواملی که ممکن است در تأخیر قاعدگی پس از قطع قرص نقش داشته باشند عبارتند از: 1. **تنظیم مجدد هورمون‌ها**: بدن ممکن است نیاز به زمان داشته باشد تا سطح هورمون‌ها به حالت طبیعی بازگردد. 2. **استرس**: استرس می‌تواند بر چرخه قاعدگی تأثیر بگذارد. 3. **تغییرات وزن**: افزایش یا کاهش وزن می‌تواند بر تعادل هورمونی تأثیر بگذارد. 4. **شرایط پزشکی دیگر**: برخی شرایط پزشکی مانند سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یا مشکلات تیروئید نیز می‌توانند باعث اختلال در قاعدگی شوند. اگر پس از قطع قرص، قاعدگی شما به مدت چند ماه به تأخیر افتاد یا اگر نگرانی‌های دیگری دارید، بهتر است با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. پزشک می‌تواند با انجام معاینات و آزمایش‌های لازم، علت دقیق این تأخیر را بررسی کرده و راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد. همچنین، در صورت وجود علائم نگران‌کننده مانند درد شدید، خونریزی غیرطبیعی یا سایر علائم غیرمعمول، مراجعه به پزشک ضروری است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

سلام عزیزم، قطع مصرف قرص‌های هورمونی مثل سیپروترون ممکنه باعث تغییراتی در چرخه قاعدگی بشه. این اتفاق ممکنه چند روز یا حتی بیشتر طول بکشه تا هورمون‌ها به حالت طبیعی برگردن

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

سلام عزیزم، قطع مصرف قرص‌های هورمونی مثل سیپروترون ممکنه باعث تغییراتی در چرخه قاعدگی بشه. این اتفاق ...

اخهمن این قرص میخورم درست پریود شدم تنظیم شه الان ۶روز میگذره نشدم

اخهمن این قرص میخورم درست پریود شدم تنظیم شه الان ۶روز میگذره نشدم

خیلی وقتا ممکنه که بعد از قطع قرص‌ها بدن نیاز به زمان بیشتری برای تنظیم داشته باشه. اگه بعد از یک هفته هنوز پریود نشدی، بهتره که به پزشک مراجعه کنی تا بررسی دقیق‌تری انجام بشه امیدوارم زودتر وضعیتت بهتر بشه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |