2777
2789
عنوان

دوستان بیاید اگه حوصله دارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 32 پست
اها. اينطوري. خب شايد نامزد سابقشون فاميل هستن. پيام تبريك داده مثلا. نميشه هميشه بد قضاوت كرد. ولي ...

بله اقوام دور هستن که قطع ارتباط کردن از اون موقع 

نمی‌دونم والا 

من یکم آدم حساسی ام مامانمم گفت از همین الان اینجوری نباش خودت اذیت میشی وگرنه حرف زیاد میزنن از این به بعد اگه جوابمون مثبت باشه 

حرف مردم برام مهم نیست

ولی نمی‌خوام پای کسی وسط زندگیمون باز بشه از همین اول 

اگه خودشو نزنه به کوچه علی و چپ و همش بگه نمی‌دونم حتما بهش میگم

خب خلاصه همه گفتن اوکی هستش که آقا پسر ۱۵ سال اختلاف سنی دارن با من ولی من سنم بیشتر میخوره و ایشون ...

عزیزم اختلاف سنی زیاد و اینکه مدام میگین از هر لحاظ عالیه بعدا حواستون باشه باعث نشه ایشون بالاتر از شما باشن و مشکل ایجاد بشه. اختلاف سنی خودش قدرت میاره، اینکه اونا ساکت تهرانن و شما شهرستان یا اینکه میگید وضعشون خیلی خوبه دقت کنید بعدا باعث نشه خودتون اذیت بشین چون همه ی این مواردی که شما شمردید سلطه و قدرت فوق العاده ای به طرف مقابل میده . اگر هم مشکلی ندارید با این قضیه که چه بهتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اختلاف سنی زیاد و اینکه مدام میگین از هر لحاظ عالیه بعدا حواستون باشه باعث نشه ایشون بالاتر از ...

نه خب ما شهریم بعد شغل و موقعیت بابام خیلی اوکیه منم دارم مدرکم و میگیرم که شاغل بشم 

بعد از لحاظ مالی و خانوادگی اوکی هستیم

منظورم وضعیت خوبشون این بود تو این دوره زمونه اوکی هستن 

و اینکه ایشون معلومه واقعا دلی اومدن جلو و واقعاً دلی می‌خوان منو 

دیگه واسه همینم استرس دارم نکنه فقط حرف باشه تو عمل اینجوری نباشه 

ولی امروز کلی پیام داد که بخدا اینطوری نیست همه شو تو عمل هم بهت نشون میدم و... 

ینی هرچی بابام دیرتر جواب بده بدتر منو دو دل میکنن

بله اقوام دور هستن که قطع ارتباط کردن از اون موقع نمی‌دونم والا من یکم آدم حساسی ام مامانمم گفت از ه ...

ببین الان همه میگن خوبه 

به حس پدرت اعتماد کن اگه پدرت ته دلش راضی نیس پس ردش کن 

با یکی دوبار بیرون رفتن طرفت نمیشناسی.باید دوسال سه سال باهم رفت و امد کنید باید کلی امتحانش کنی.ساده نباش

ببین الان همه میگن خوبه به حس پدرت اعتماد کن اگه پدرت ته دلش راضی نیس پس ردش کن با یکی دوبار بیرون ر ...

بابامم فقط بخاطر سنش مخالفت می‌کرد 

که عمو کوچیکم گفت واقعاً فاصله سنی مشکلی ایجاد نمیکنه 

نمی‌دونم واقعا 

بابام اصلا ناراضی نبود و می‌گفت پسره از هر نظری اوکی هستش 

فقط فاصله سنی تون یکم زیاده همین 

و اینکه بابام براش مهمه پسره اهل دود و دم و الکل اینا نباشه هم خودش قسم خورد هم از هرکسی پرسیدن گفتن والا اهلش نیست و بخاطر شغلشم که بوده اصلا برا امتحان کردن هم سمتش نرفته

بابامم فقط بخاطر سنش مخالفت می‌کرد که عمو کوچیکم گفت واقعاً فاصله سنی مشکلی ایجاد نمیکنه نمی‌دونم وا ...

الانم بهشون‌نگو اوکی هستی

بگو میخوام حداقل یک سال اشنا بشیم بعد جواب میدم

الانم بهشون‌نگو اوکی هستیبگو میخوام حداقل یک سال اشنا بشیم بعد جواب میدم

سن ایشون یکم بالا رفته 

اینا انگار زیادی عجله هم دارن می‌خوان عقد و عروسی هم سنگین بگیرن و تابستون ببرنم تهرون کلا😐😂

خیلی عجیبه همینم میترسونه منو نکنه اخلاقش که الان خیلی خوبه تو زندگی اونجوری نباشه 

ولی از اون آدم هایی هستش که هر کاری کنه هرجایی بره خبر میده 

من بخاطر خونوادم انقد جوابشو نمیدم

ولی خب ناراحت شد یبار گله کرد که گفت من گفتم میرم فلان جا حالم رو نپرسیدی

یبار دیگه هم که زنگ زد گفت ببخش مزاحم شدم کجایی گفتم دانشگاه گفت چرا خبر ندادی گفتم نشد ببخشید گفت نه عیبی نداره ولی ناراحت شدم 😐حس میکنم میخواد از راه دور هم کنترلم کنه🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سن ایشون یکم بالا رفته اینا انگار زیادی عجله هم دارن می‌خوان عقد و عروسی هم سنگین بگیرن و تابستون بب ...

واقعا ؟

خب عزیزم اینا هشداره مراقب باش دلتو نبره اونوقت یهو برعکس بشه نابودت کنه .ببین مردی که زودی میخواد رابطه عاطفی برقرار کنه و کنترل گر باشه و ازت توقع داره وقتی هنوز اولشه اونوقت که خرش از پل رد میشه کلی عوض میشه ها چون تجربه دارم و اطرافیان و دوستانم هم تجربش دارن چون ما دخترا دلمون میره وقتی میبینیم یه مرد نگرانمون میشه همش خبر ازمون میگیره ولی باید به وقتش باشه

واقعا ؟خب عزیزم اینا هشداره مراقب باش دلتو نبره اونوقت یهو برعکس بشه نابودت کنه .ببین مردی که زودی م ...

آره واقعاً 

والا درست میگید منم بخاطر همین همش دو دل میشم 

مامانمم می‌گفت نکنه شکاکه 

چون سنم کمتره حس میکنم میخواد کنترلم کنه ولی خوشم نمیاد اینجوری 

آدم خیلی آرومی به نظر میرسه 

خودشم امروز که سرکار بود گفت بیا تصویری خودتو نشون نده ولی مراسمه توام باشی حتی مجازی هم شده 🤦🏻‍♀️نمیدونم دلیل کارا و رفتارش چیه عجیبه

آره واقعاً والا درست میگید منم بخاطر همین همش دو دل میشم مامانمم می‌گفت نکنه شکاکه چون سنم کمتره حس ...

عزیزم با این چیزایی که میگی این پسره خیلی دخترهارو میشناسه 

ببین الان برات عجیبه ولی چندوقت دیگه همچین وابسته ات میکنه عاشقت میکنه اونوقت دیگه با عقلت تصمیم نمیگیری.خلاصه اینکه بگو شما عجله دارین ما عجله نداریم بگو اگه من مهمم پس یکسال دوسال دیگه صبر کن و فرصت اشنایی بده.و حتما باهم مشاوره حرفه ای برین

عزیزم با این چیزایی که میگی این پسره خیلی دخترهارو میشناسه ببین الان برات عجیبه ولی چندوقت دیگه همچی ...

درسته 

حتما اینکارو میکنم 

فردا هم نوبت مشاور دارم امیدوارم ایشون همه چیو بفهمن

ادامه بده عزیزم، بگو چی شد بعدش

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!