2777
2789
عنوان

کی ما ایرانیا یاد می گیریم تو کار هم دخالت نکنیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 37 پست

ناراحت نباش مردم يعني خودمون بايد ازخودمون شروع كنيم فقط كم محلي كن حالا اگه اولي دختر بود دومي هم دختر ميشد بازم يه چيزي ميگفتند كلا ياد نگرفتيم كه نبايد دخالت كنيم بايد بدونيم خدا هرچي برامون نوشته همون ميشه واولاد هديه اي ازطرف خدا هست

جواب اين جور ادما رو با كم محلي وسر تكان دادن بايد داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که حامله بودم برگشتنی از سونو مادرشوهرم پرسید چیه؟ گفتم پسره.گفت .ااه حیف شد.ااه اولشو خیلی غلیظ گفت.تا یه مدت همش برگه سونو رو نگا میکردم گریه میکردم.میگفتم اگه بمیرم کی پسرمو بزرگ میکنه.هیش کی دوسش نداره.حامله بودمو حساس.خیللللی سخته ولی کم کم میخوام یاد بگیرم حرف و نظر بقیه برام مهم نباشه.شمام همین کارو بکن.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

اتفاقا خیلی خوبه دو تا پسر داری

بزرگ شن رابطه شون با هم خیلی صمیمی و خوب میشع

کلا دو تا همجنس بهتره از نظر من

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
باربی تاپیک بزن از حس وحالت بگو .تاپیکت بمونه یادگاری 😍😘

خخخخ چه پیشنهاد خوبی دوستم😍😍

اما شب میزنم که دیگه آخراشه خخخ

طرف تو چشم من نگاه میکنه با پرویی تمام میگه عه بچت سقط شد چرا یکی دیگه نمیاری . انگار مرغم هی میتونم ...

اصلا اینجور آدما رو درک نمیکنم

من خیلیا رو دیدم خودشون تو جمع میگن از این حرفا و حرکات بدشون میاد بد تو موقعیت دیدم خودشون بدتر از ...

دقیقاااا

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"
من خیلیا رو دیدم خودشون تو جمع میگن از این حرفا و حرکات بدشون میاد بد تو موقعیت دیدم خودشون بدتر از ...

باربی جون بسلامتی فردا زایمان میکنی . انشاالله همه چی ب خوبی پیش بره و هیچ دردی حس نکنی

مینا قری هستم
باربی جون بسلامتی فردا زایمان میکنی . انشاالله همه چی ب خوبی پیش بره و هیچ دردی حس نکنی

سلامت باشی مینا جونم🎀🎀

مرسی از دعای خوبت ان شالله عزیزم💗💗

ممنونم😍😍