2777
2789

قبول شده؟

بنظرتون توی خونه خوده ادم بخونه میتونه قبول شه؟فق بره امتحان بده؟مثلا توی خونه فیلم اموزشی ببینه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بابا تو خونه فیلم ببینی واقعا بخونی قبول میشی فک کردی معلمای شبانه خیلی خوب درس میدن؟

نمیدونم اخه من درسم ضعیف بود همیشه بازیگوش بودم و درس نمیخوندم میزاشتم شبای امتحان میخوندم نمره قبولی میگزفتم پشیمونم درسمو ول کردم واقعا ضربه بدی تو زندگیم خوردم میحام برم بزرگسالان اما مشکل اینجاس ک من سال نهم رشته تجربی نیوردپ انسانی اوردم اگ بخام برم تجربی نمرم کمع چ کنم؟اصن قبول میکنن؟

یه سوال معلم های بزرگسالان با مدارس عادی چه فرقی میکنه؟

من ک بزرگسالان بودم معلم نداشتیم اصلا خودشون ی مستمر بیست میدادن دیگه خودمون باید میخوندیم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

من خودم بزرگسالان درس خوندم رشته ریاضی سخت ک هست مخصوصا اینکه خودت باید بشینی بخونی کل کتابو بدون مع ...

وای 

ببین من سال نهم ک خوندم رشته تجربی نیوردم و بعد ازدواج درسو ول کردم اگ بخام تو بزرگسالان بخونم چ کنم؟قبول میکنن؟بخاطر این میگم ک نمرم پایینه

چند سالته؟ یه دختره بود ۱۷ سالش بود شوهر کرد برای همین رفت بزرگسال ولی خوب هیچی نخوند درگیزندگیش شد

من ۱۸ هسم عزیزم

۱۰ رو خوندم تجدید هم داشتم ول کردم.

اما پشیمونم واقعا