2777
2789
عنوان

سابلیمینال سوره

137 بازدید | 9 پست

سلام کسی یه سابلیمینال سوره بقره برام فرستاده این نوشته ها زیرش هست من خودم از ساب میترسم خیلی چیزای ترسناک راجبش شنیدم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنه

⇜کُمَــک به ⤹

⋖ دفع شیاطین ⋗

⋖ تعادل هفت چاکرا ⋗

⋖ تقویت هاله انرژیکی ⋗

+ نکات لازم :

- دفعات تکرار در روز : ۳/۴/۵ مرتبه

- زمان هر دفعه : ۲:۲۸:۵۸ دقیقه

⏧ فرکانس : ۱۲۰۰۰ هرتز ⏧

⧻ تعداد لایه ها : ۱ میلیون

⎚ قابلیت : با/بدون صدا اثر دارد

⏍ طریقه مصرف :

در منزل یا محیط مد نظر پخش

کنید و روی تکـــرار قــرار دهــید.

🚨 اعلان :

- ممکن است به خاطر قدرت بالای این سابلیمینال دچارسردرد، تهوع، تب و... شوید.- در کنار کودکان پخش نشود.- در مکان عمومی پخش نشود.- هنگام رانندگی پخش نشود.- اگر با تکرار سابلیمینال مشکلجسمانی بوجود نیامد میتوانبه دفعات بیشتر پخش شود.

والا من اینو از چند تا طلبه پرسیدم تایید نکردن،گفتن همچین چیزی نداریم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا گوش نده به هیچ عنوانممکنه پرتال باز بشه اجنه بیانممکنه هاله بدنت پاره بشهاصلا اعتماد نکنمدیتیشن ...

خوب من قبلا سوره بقره گوش دادم....

مشکلی پیش نیومده ....

ولی راست ش اصلا این پست متوجه نشدم....

خوب من قبلا سوره بقره گوش دادم....مشکلی پیش نیومده ....ولی راست ش اصلا این پست متوجه نشدم....

نه خود سوره مشکل نداره

بعضیا میان ساب درست میکنن چندین سوره رو با فرکانس صوتی کم که گوش مستقیم نشنوه ولی روی ضمیر ناخوداگاه تاثیر میزاره درست میکنن و تو مجازی پخش میکنن

حالا یه عده میان پنهانی مثلا یسری کارای خطرناک میکنن

کلا نباید از اینچیزا گوش کرد

خود سوره قرانو موردی نداره

خوب من قبلا سوره بقره گوش دادم....مشکلی پیش نیومده ....ولی راست ش اصلا این پست متوجه نشدم....

این یه صوت ساده نیست دست کاری شده است فرکانسش رو تغییر میدن طوری که روی هاله روح و ناخودآگاهت تاثیر میزاره

این یه صوت ساده نیست دست کاری شده است فرکانسش رو تغییر میدن طوری که روی هاله روح و ناخودآگاهت تاثیر ...

سلام . عزیزم فایل صوتی کامل سوره بقره تو گوگل هست و میتونید تحدیر سوره بقره رو دانلود کنید و به صورت چله تو منزل تون پخش کنید . فایل صوتی کامل سوره بقره برای رفع سحر ، طلسم ، انرژی منفی ، سنگینی ، چشم زخم ، و هم چنین برای پاکسازی و گشایش در امور هست . 

چرا باید با تغییر فرکانس و امواج  فایل صوتی سوره بقره چیزی به اسم سابلیمینال سوره بقره درست کنند ؟ به نظر میرسه سوء استفاده از اسم قران داره صورت میگیره و ممکن هست این سابلیمینال سبب جذب انرژی منفی ، شیاطین و .... بشه و قابل اعتماد نیست . عزیزم اگر من جای شما باشم به سابلیمینال گوش نمیدم ‌.‌

یا علی (ع) ❤️