2777
2789

مرخصی زایمانم تموم شده باید برگردم سرکار پسرم یه سالشه. شما از تصمیمتون الان راضید ؟ اگر به عقب برگردید همین تصمیمو میگیرید ؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید . 

من پسر اولم 4 ماهه بود که برگشتم سرکار الان 12 سالشه . آره راضی هستم پسرم هم به مهد عادت کرده بود باید یه مهد خوب پیدا کنی که نزدیک هم باشه تندتند سر بزنی بهش . پسر دوم ام هم 6 ماهه بود گذاشتمش مهد اونم مهد را دوست داره و چون نزدیک اداره هست احساس دوری از هم نمیکنیم الان 6 سالشه و من اوایل تا دو سه سال همش بهش سر میزدم البته مدیر مهد پسرم خیلی خوش اخلاقه که جازه میداد من زود زود مهد برم 

خدایا شکرت

من دخترم پنج ماهه بود .کسی را نداشتم .خیلی توی مهد اذیت شد .تقریبا همیشه مریض بود ولی خوب راهی نداشتم . راستشو بخوای شاید برگردم عقب بازم همین کار را بکنم .اگر کسی را داری که مورد اعتماد هست به عنوان پرستار بیار و الا بزار مهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پرستار موافقترم  به شرطی که در انتخاب دقت کنی و بهتره که آشنا باشه

هیچکس از آشنا ندارم. نمیتونم به غرییه اعتماد کنم مهد باز دفتر دستک داره مدیر داره دوربین داره

من پسر اولم 4 ماهه بود که برگشتم سرکار الان 12 سالشه . آره راضی هستم پسرم هم به مهد عادت کرده بود با ...

مهدی که پیدا کردم خوبه به اداره نزدیکه جمعیت بچه اا کمن مربی ها به نظر مهربونن حتی بچه ی یکی از مربی ها همونجاس . از اول ماه دارم پسرمو میبرم ولی اولش که میخوان ببذنش شدید گریه میکنه جیگرم میسوزه. تازه یه ذره عادت کرده بود مریض شد موند خونه بعدشم آلودگی هوا و اینا