2777
2789
عنوان

من متاهلم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 17 پست
عزیزم اگه تند برخورد نکنی سری بعد پاشو فراتر میزاره حس خانم ها در این موارد قوی هست، اگه حس میکنی که ...

اره اینارو ک دوختم میگم دیگه کار نمیکنم

کاربری دستِ دونفره 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقلم مبگه این مرده هوله . دلم نمیخاد وارد رابطه ای ک تهش بی ابرویی هس بشم .شما ک اقایی بگو چی بگم ک ...

خب کاملا جدی بگو دیگ جز مسئله کار هیچ مسئله ای دیگ ای باهاتون حرف نزنه تهش ابروش ببر همونجای ک کار میکنی.

کار زیاد نترس. تو هشدارت بده جواب نداد حالش بگیر

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

دوستی و..‌

اها ، و بلدم نیس مخ بزنه 😆😆😆 خیلی کارش تابلوئه ، ندید بگیرش تا موقعی که مجبور بشه حرفشو بزنه بعد بزن سر پوزش نکبتو 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود