2777
2789
عنوان

خرید جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 74 پست
آره،گردو پیاز رنده شده،دونه های انار یکم تا زیاد ترش نشه،بعد ترشی آلوچه یکم

شما محصولات گیلانی مثل ترشی آلوچه و سبزی معطر که تو مرغ ماهی یا دلار که تو ماست میگیرن یا برنج قیمت مناسب رب انار یا رب نارنج و...دارین برای فروش چون ما یه بار اومدیم شهرتون بعضیا دم درخونشون لاشه برنج که داشتن می‌فروختند خیلیم خوشمزه بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره،گردو پیاز رنده شده،دونه های انار یکم تا زیاد ترش نشه،بعد ترشی آلوچه یکم

و اینکه ما همیشه آلوچه داریم داخل فریزر و همیشه کنار غذاهامون میزاریم از این آلوچه های ریز

من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿

و اینکه ما همیشه آلوچه داریم داخل فریزر و همیشه کنار غذاهامون میزاریم از این آلوچه های ریز

درخواست دوستی بدم قبول میکنی عکسشو بفرستی چون ندیدم شایدم دیدم نمیدونم چیه از غذاهاتون اینکه چحوری میپزین چی خوشمزش میکنه

شما محصولات گیلانی مثل ترشی آلوچه و سبزی معطر که تو مرغ ماهی یا دلار که تو ماست میگیرن یا برنج قیمت ...

نه راستش سبزی ایناشو نداریم اما از همسایه هامون هستن که هر رب و ترشی میپزن و میفروشن اکثرا تو فصل پاییز میپزن

مثلا رب انار،ترشی آلوچه،رب ازگیل که مثلا وقتی مرغ داخل تنور میزاریم به مرغ میزنیم خوش طعم و خوش رنگ میشه

درخواست دوستی بدم قبول میکنی عکسشو بفرستی چون ندیدم شایدم دیدم نمیدونم چیه از غذاهاتون اینکه چحوری م ...

آره بده صحبت کنیم

نه راستش سبزی ایناشو نداریم اما از همسایه هامون هستن که هر رب و ترشی میپزن و میفروشن اکثرا تو فصل پا ...

پیج دارن یا همینجور میشه بقروشن با اتوبوس بفرستن تحویل بگیرم

پیج دارن یا همینجور میشه بقروشن با اتوبوس بفرستن تحویل بگیرم

نمیدونم تا حالا من تجربه اینکارارو نداشتم خب چون اکثرا به همین دور و وریا میفروشن مثلا مامان من که چند ساله نمیتونه بپزه از همسایه ها میخره

نه راستش سبزی ایناشو نداریم اما از همسایه هامون هستن که هر رب و ترشی میپزن و میفروشن اکثرا تو فصل پا ...

مرغ تو تنور سفالی یا گاز سمساری من تنور گازی دارم تو خونه تو اونا میشه پخت بعد دستور پخت میگی و اینکه رب نارنج یا رب ازگیل یا رب انار رو لحظه آخر که مرغ  و ماهی سرخ شد دیدم روشون میزنن رنگش تیره  و یکم ترش میشه

مرغ تو تنور سفالی یا گاز سمساری من تنور گازی دارم تو خونه تو اونا میشه پخت بعد دستور پخت میگی و اینک ...

ما بیشتر تو تنور گازی میپزیم اما موقعی که مثلا سه چهارتا همسایه جمع میشیم تو تنور سفالی میپزیم

و اینکه دستور پختشم بهت میگم 

اینجا بگم یا داخل پیام؟