2777
2789
عنوان

خرید جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 74 پست
آره راست میگی،فعلا باید واجبارو بخرمراستش خوبه که بهم میگید چون من خواهر ندارم و تک فرزندم کسیو زیاد ...

من خودم سر  جهیزیه اینقد بدبختی کشیدم با جهیزیه کم اومدم همینجوری خریدم کی به کیه تازه واسه خودمم خریدم پس کار بدی نکردم  

تو تیکه های بزرگ که ت چشمه خوب بحر چیزایی که میره تو کابینت لازم نیست مارک باشه مبل پرده میز تلوزیون یخچال مخصوصا عالی بخر 

من خودم سر جهیزیه اینقد بدبختی کشیدم با جهیزیه کم اومدم همینجوری خریدم کی به کیه تازه واسه خودمم خر ...

ایشالا به امید خدا بهتریناشو میخریم خدا بزرگه🥲

من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیا از تهران بخر از بازار یا یه ماشین بگیرین برین بانه

اینجا چون شهرستان جای کوچیکی هس و همه همو می‌شناسیم میتونیم اقساطی بخریم

اینجا چون شهرستان جای کوچیکی هس و همه همو می‌شناسیم میتونیم اقساطی بخریم

مثل شهرستان ما ما کارت بارانمونو میدین کل وسایل برقی رو برمی‌داریم 

یکم سلیقه به خرج بدی با کمترین هزینه جهیزیه شیک میبینی اگه اهل اینستایی من یکی د تا پیج جهیزیه دارم خوبن ایده بگیر

مثل شهرستان ما ما کارت بارانمونو میدین کل وسایل برقی رو برمی‌داریم یکم سلیقه به خرج بدی با کمترین هز ...

آره اینستا زیاد نگا میکنم خودمم یکی پیج دارم ازش راضیم خوبه پشینهاد هاش

آره دیگه باید با دقت انتخاب کنم

حلالت نمیکنم اگه غذا گیلکی بخوری🤤🤤🤤🤤🤤

😂😂ما درسته گیلانیم اما تالش هستیم و گیلک نیستیم اما خب غذاها بحثش جداس واقعا خوشمزه میشن 

ما بیشتر لَوَنگی یعنی شکم پر درست میکنیم غذاهارو مثله مرغ و ماهی و بادمجون و...و همیشه کنار غذامون گردو داریم حتی اگه مرغو دَمی بپزیم

😂😂ما درسته گیلانیم اما تالش هستیم و گیلک نیستیم اما خب غذاها بحثش جداس واقعا خوشمزه میشن ما بیشتر ...

لونگی همونه که سبزی دون انار پیاز  ادویه رب الو جنگلی یا رب انار میریرن تو شکم مرغ 

لونگی همونه که سبزی دون انار پیاز ادویه رب الو جنگلی یا رب انار میریرن تو شکم مرغ

آره،

گردو پیاز رنده شده،دونه های انار یکم تا زیاد ترش نشه،بعد ترشی آلوچه یکم