2777
2789
عنوان

خرید جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 74 پست

من یه دست کامل کامل خریدم جنس عالی

یه دستم متوسط خریدم برای مصرف دم دستی

جفتشونم گرانیتی

یه دست تفلون گرفتم و یه دست روحی کوچیک

یه قابلمه سنگی گرفتم با چهارتا لعابی برای خورشت و ابگوشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه دست کامل کامل خریدم جنس عالییه دستم متوسط خریدم برای مصرف دم دستیجفتشونم گرانیتییه دست تفلون گ ...

ببخشید شما بین خریدتون رنگ کرمی رو پشنهاد میدید یا رنگش عوض میشه به مرور؟

من خدارو دارم بین تموم نداشتهام💗✨🧿

تو این گرونی بهتره یک دست بگیری الان مثل قبل هم رفت و امد زیاد نیست هم خونه ها کوچیک شده اسباب زیادی ...

حرفتون کاملا درسته ماهم خانواده زیاد پرجمعیتی نیستیم منم سعی میکنم واجباتو بخرم 

ببخشید شما بین خریدتون رنگ کرمی رو پشنهاد میدید یا رنگش عوض میشه به مرور؟

من اون دست خوبمو رنگ موکا گرفتم نه کرمه نه قهوه ای چون خیلی استفاده نمیکنم که بخواد تغییر رنگ داشته باشه

ولی قابلمه دم دستیمو مشکی گرفتم چون هرچقدرم جنسدخوب باشه رنگش عوض میشه

ست ماهیتابه هم سرمه ایه واسه من 

درکل دم دستیتو تیره بگیر که از چشم نیوفته ولی اونی که جنس خوب میخوای بخری حالا برای مهمون و اینا رنگ روشنم گرفتی گرفتی بنظرم 

من اون دست خوبمو رنگ موکا گرفتم نه کرمه نه قهوه ای چون خیلی استفاده نمیکنم که بخواد تغییر رنگ داشته ...

منم همین فکرو میکردم

مرسی عزیزم😍

بستگی ب استفاده خودت داره دیگه از اونجایی ک میدونم اینجوری نیست که بخوام کلی مهمون دعوت کنمظرف و ظرو ...

حرفتون درسته منم نظرم همینه فقط چیزایی که واجبه رو بتونم بخرم کافیه

منم همین فکرو میکردممرسی عزیزم😍

قربونت بشم من

برای دم دستی خیلی هزینه نکن

یک دست کامل که میگیری توش شیزجوش و ماهیتابه رژیمی و اینا داره از همون استفاده کن

دم دستی متوسط بگیر و دستی بگیر که قابلمه های سایز کوچیکش بیشتر از بزرگ باشه چون شما چندسال دونفری قابلمه بزرگ اصلا استفاده نمیشه ما خودمون کوچیک ترینسایز برای برنج و یه سایز بزرگ تر برای خورشت فقط مصرف داریم

بعد دوسه سالم عوض میکنی حداقا دلت نمیسوزه گرون خریدی

قابلمه است دیگه عالیم باشه باز یواش یواش نچسب بودنش از بین میره

یه دست استیل خوب بخر یه دست گرانیتی

ببخشید شما استیل داشتین؟خوبه بنظرتون؟ میگن مارک اصلش کرکماز اگه اشتباه نکنم خیلی گرونه

یه ست جمع و جور روحی با یه قابلمه بزرگ که نچسب باشه برای وقتایی که مهمون خیلی زیاد داری یا نذری میخای بدی  و یه دست قابلمه جنس چدن گرانيت بخری عمرش بیشتره 

یه قابلمه مسی کوچولو هم بخر یا یه تابه مسی  

قربونت بشم منبرای دم دستی خیلی هزینه نکنیک دست کامل که میگیری توش شیزجوش و ماهیتابه رژیمی و اینا دار ...

خدانکنه عزیزدلین🌹

آره راس میگی خودمم میتونم بعدا که بقول شما چن سال بگذره دوباره بخرم 

یه ست جمع و جور روحی با یه قابلمه بزرگ که نچسب باشه برای وقتایی که مهمون خیلی زیاد داری یا نذری میخا ...

چندتا دم دستی روحی گرفتم هم تابه هم قابلمه اندازه متوسط یعنی دو نفره